RevWolt Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Witam, moje 1 letnie słuchawki Hyper x Cloud Core się popsuły (ukręcił się kabel od mikrofonu i przerywa) co jest moim zdaniem winą producenta. Dlatego też szukam jakiś innych słuchawek do gier a najlepiej bezprzewodowych/przewodowych z akumulatorem. Coś jak https://www.ceneo.pl/40652716#tab=spec ale nie za tą cene, max 350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Skoro uważasz to za wadę wynikającą z konstrukcji produktu, to dlaczego nie oddasz ich na reklamacje? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Zgubiłem gdzieś paragon, a potem stwierdziłem że naprawie sam ale takich już pewnie nie przyjmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Kup normalnie słuchawki na kablu AKG K271 MKII https://www.al.to/p/258860-sluchawki-przewodowe-akg-k271-mkii-czarne.html 100x razy lepsze od bezprzewodowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2017 Ja mam zestaw Creative Aurvana Live + osobny mikrofon zalmana. Jedynym minusem jest to, że mikrofon nie jest na pałąku i kable się nawzajem plączą. Ale jakość dźwięku jest na prawdę niezła jak za tą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niepowstrzymany Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ja latam na słuchawkach Logitech G233, bardzo fajne, nie tak drogie, dobrze leżą mi na głowie. Teraz w Media Markcie są na promocji weekendowej, więc jak ktoś by chciał to polecam się zainteresować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalj82 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2018 HyperX Cloud lub Asus ROG Cerberus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...