Gość Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Obecnie mam Lg G4 5,5 cala, ale to maly ekran. Wydaje mi sie, że 5,7 to chyba nie bedzie za duza roznica? Wiec chciałabym coś większego. Co polecacie do kwoty około 2600zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Kup sobie tableta z 3g.. a tak na serio jak dla ciebie 5.7 to mało to chyba coś tu jest nie tak... Szukaj coś z chińczyków lub dozbieraj do Galaxy S8+. Całkiem niezły telefon z bardzo dobrym wyświetlaczem 6.2 i bebechami w środku. Trzeba będzie nieco dołożyć. http://allegro.pl/smartfon-samsung-galaxy-s8-g955f-plus-4-64gb-8rdz-i7009542778.html Są inne oferty po niższej cenie, ale chyba większość jest bez faktury VAT. Nie wiem jak to ma się do ew. gwarancji. Edytowane 22 Października 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Jakis xiaomi mi mix ma chyba 6,40 cala. Tylko nie wiem czy warto chinczyka. Albo tez lg v30 ale trzeba jeszcze poczekac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Ja bym brał S8+ bez dwóch zdań niż pchał się w Chińczyki. Nie twierdzę że są złe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Mhm Rozumiem. A na ceneo s8 + kosztuje około 2800zł w sklepie bestcena.pl Na razie czytam opinie na necie na temat tego typu firm. Ktos ma jakies doswiadczenia z tym sklepem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 Nie da rady z odbiorem osobistym? Jak faktura Vat jest to mozna sprobowac. Gwarancje i tak realizujesz po za sklepem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...