OrbitalButcher Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) Cześć. :) Jako iż od lat jestem tylko i wyłącznie użytkownikiem stacjonarnego potrzebuję poprowadzenia za rączkę przy wyborze laptopa. Otóż potrzebuję laptopa który gwarantuje: Szybkość działania, płynne nie zawieszające się poruszanie po systemie. Dobrej jakości matrycę! Główne przeznaczenie: programowanie, używanie aplikacji 3D (np. 3DS Max), silniki gier oraz przygotowanie prezentacji, ich wyświetlanie. Również granie w mało wymagające tytuły. Elegancki, prosty design bez zbędnych grafik, wzorków i innych. Długi czas pracy na baterii. Wysoka mobilność. Główni moi kandydaci to: Microsoft Surface Book lub inny z rodziny, DELL XPS 13 2w1 lub 15. Edytowane 22 Października 2017 przez OrbitalButcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrbitalButcher Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2017 (edytowane) +/- 6500 PLN Mam W10 15 (?) 3kg, 10h Programowanie, internet i praca biurowa, multimedia Najbliższe 3 lata na pewno Cities skylines - średnie, Unity 3D, 3DS Max - bez mocnego renderingu. Obudowa trwała, z aluminium. Złącze hdmi, jednak mogę używać przejściówki. Elegancki design bez zbędnego wzornictwa. Nie Lenovo. Edytowane 22 Października 2017 przez OrbitalButcher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...