Joe19 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Hej, chciałem kupić ten telewizor wymieniony w tytule głównie do grania na PS4, ale nie mogę nigdzie znaleźć jakie on ma input lag. Czy ktoś z was mógłby mi pomóc ? Z góry dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcoon84 Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2017 Nie lepiej kupić coś co ma HDR żeby wykorzystać w pełni PS4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati791 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Sam zastanawiam się nad tym telewizorem pod Xboxa One S. I właśnie ten input lag mnie zastanawia.. Nigdy się z tym nie spotkałem, ale znowu też nie siedziałem w świecie gamingowym aż tak bardzo.. Telewizor można dorwać za 2300 więc cena kusząca jak za 50 cali więcej nie jestem w stanie zapłacić za TVka. Ma 4k i HDR z tego co jest napisane w ogłoszeniu na Ceneo. Tylko czy nada się do grania w gry typu Forza Horizon 3, GTA V i jakiś nowy Need for speed. Jeżeli ktoś ma jakieś informacje byłbym wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...