Skocz do zawartości
kublowski

Obudowa do 400zł.

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

no więc przychodze do was z pytaniem takim jak w tytule, czyli jaką obudowe do 400zł. Od razu mówiąc że szukałem innych tematów o tym, ale albo były stare, albo po prostu nie miały wymagań podobnych do moich. 

A więc zaczynając, aktualnie mam Zalmana z3 plus, ale chciałbym zmienić go na coś lepszego, zeby nie było nudno i zmienić troche klimat. A druga sprawa to to że chcialbym jakoś ładnie i bardziej wyeksponować środek. 

Wymagania:

-najlepiej zeby miala około 47 cm wysokosci (biurko i półka nad nim na więcej nie pozwalają)

-panel boczny ze szklem hartowanym

-wmiare dobre miejsce na okablowanie (moze byc tunel na dole, gdzie zasilacz)

-no standardowo, USB 3.0 conajmniej 1, wejście słuchawkowe i mikrofonowe, na górze obudowy.

-minimalizm

W środku będzie Gtx970, thermaltake macho rev. B, i niemodularny zasilacz. 

Póki co na oku mam nzxt s340 elite.

To chyba wszystko, no i budżet oczywiście 400zł, nagiąć raczej juz nie można.

Z góry dzięki i pozdrawiam.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz obudowę nzxt lexa s. Wygląda rewelacyjnie, tylko nie wiem, czy ją zmieścisz, oraz czy zmieścisz w niej zmieścisz Macho który ma 162mm wysokości, bo jest dosyć wąska. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enthoo Pro M warto wybrać w wersji  tempered glass, która posiada boczny panel z hartowanego szkła i dwa fany 14fi (1xprzód/1xtył) w standardzie. Nie wszystkie wersje mają dwa fany 14fi w standardzie a cena poszczególnych wersji jest podobna i dlatego warto kupując obudowę zwracać na to uwagę.  Jak ktoś nie lubi szkła, to 2x14fi są również w standardzie w wersji acrylic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi