Amaniac Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Witam ponad dwa tygodnie temu zakupiłem w emagu tytułową kartę. Niby wszystko okej z wyjątkiem systemu chłodzenia. Mianowicie wiatraka który ni jak nie chciał się obracać na prędkości 45-63% maksymalnych obrotów. Startował zaś przy prędkości równej bądź większej niż 63%. Korekcja krzywych wentylatora, ustawienie na sztywno danej wartości nie pomogło. Załamany odesłałem kartę by po dwóch tygodniach (dzisiaj) odesłali mi nową kartę, tyle że... z tą samą wada. ;/ Przed oddaniem karty do reklamacji oczywiście skontaktowałem się z Zotakiem, opisałem sytuacje i w odpowiedzi napisali mi coś w stylu twoja karta wygląda na wadliwa. Sam sklep też nie robił problemów kartę wymienili. Czyli o co kaman? Wadliwa seria? Już nie wiem co mam dalej z tym fantem robić. Ponowanie mam odesłać do wymiany by ponownie otrzymać nową kartę z tą sama wada? Jestem pewny że karta jest nowa. Dostałem nowe pudełko z naklejką zotaca, sama karta ma inne numery "seryjne". Dla pewności zrobiłem foto starej karty i porównałem do obecnej. Sposób rozlania cyny, naklejki i numery wszystko różne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...