Gird Posted October 31, 2017 Report post Posted October 31, 2017 Witam,niedawno nabyłem GTX 1060 Gaming X od MSI 6G - jestem zadowolony z jakości wykonania i kultury pracy, ale martwi mnie niezmiernie pewna dolegliwość. Karta na pulpicie podczas uruchomienia jakieś apki przy której wyskakuje zapytanie ze strony kontroli konta użytkownika potrafi osiągnąć na 1/2 sekundy 1500 MHz na pamięciach (sprawdzane MSI Afterburner). Sądziłem że to jakiś problem ze sterami ( wcześniej miałem dwie różne karty na tym systemie - W10) użyłem Display Driver Uninstaller w celu usunięcia wszystkich pozostałości i zainstalowałem najnowsza dostępną wersje (388.13).Problem nie znikną...może reinstalacja systemu pomoże ?:P Czy wasze 1060 mają podobne skłonności ? Na szczęście mam jeszcze czas na zwrot , ale byłbym wdzięczny za szybką odpowiedz.Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
mrcszyman Posted November 3, 2017 Report post Posted November 3, 2017 Dlaczego uważasz, że to jest problemem? Wskoczy na krótko i za chwilę spadnie. Karta się od tego nie zepsuje i rachunki za prąd drastycznie nie wzrosną. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...