SZREDI Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Witam. Moim problemem jest to, że komputer wyłącza się przy odpaleniu jakiejkolwiek gry, w moim przypadku H1Z1 lub GTA V. Komputer potrafi też się zresetować podczas oglądania filmiku na YouTube. A teraz spójrzcie na to, co się również dzieje: kilka razy przy takiej czynności komputer potrafił się zresetować.A teraz klatkujący kursor, o co chodzi? O to, że jak przenoszę jakąkolwiek ikonkę na pulpicie to nie ma płynności, widać klatkowanie. Formata robiłem, wymieniłem zasilacz, kartę graficzną podmieniałem i ciągle te same efekty. Używałem również programu MEMTEST, w celu sprawdzenia poprawności działania pamięci RAM i nie było żadnych błędów. Moje podzespoły: Procesor AMD FX-6300 Chłodzenie procesora standardowe, nie był podkręcany Karta graficzna AMD Radeon HD6970 RAM 2x4GB GOODRAM PC3 - 12800 DIMM Płyta główna ASUS M5A97 R2.0 Liczę na Waszą pomoc, bo nie mam już pomysłu. //Edit Dysk twardy jest sprawny, gdyż sprawdziłem na dysku od laptopa i są te same objawy, co na filmiku. Zasilacz to CORSAIR VS550 oraz SilentiumPC Vero L2 600W Edytowane 3 Listopada 2017 przez SZREDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...