ewinia Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Mam rozdzielczość 1024*768. Czy jak oglądam stronę o wyższej rozdzielczości, to jedyną metodą przeglądania WWW jest przesuwanie paska w lewo i w prawo czy można gdzies zmienić jakieś ustawienia zakręcania linii na szerokość ekranu :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 W alternatywnych przeglądarkach (mozilla, opera) jest łatwo dostępna opcja pomniejszania strony- jednym ruchem myszki (lub scrolla z wciśniętym CTRL) możesz pomniejszyć stronę do wielkości pulpitu. IMO przeglądarkę warto zmienić z wielu innych powodów. Mozilla jest chyba najlepsza i darmowa- www.mozillapl.org (gdybyś bannera nie zauważyła na górze ;) ) Opera ma IMHO dużo wygodniejszy UI, lecz jest mniej stabilna (również IMHO) i ma gorszy engine. Gecko mozilli wymiata, co odczujesz zwłaszcza, jeśli masz wolne łącze. Opera nie jest darmowa, ale nie ma też limitu czasowego wersji shareware, jedynie banner, który łatwo się usuwa ;) www.opera.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Dijkstra pominołeś moją ulubioną przeglądarke netscape naprwde polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja na operze jade... ja widze u kumpli explprera to mie ciarki przechodza.. :wink: . Opera jest dobra jak sie pracuja z duzo iloscia okien bo wszytskie sa w jednym prcesie robione.... czy jakos tak.... ale chyba mozille wyprobuje.... oprea sie lubi zamknac od czasu do czasu - ale mozna wtedy kontnulowac sesje i wszystko jest cacy... Pozatym opera ma mnustwo funkcji o których w exploreze mozecie zapomniec. Internet Explorer SUX... imho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewinia Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja używam Avant Browser i ten CTRL+scroll częściowo zadziałał,a le nie do końca - czyli troche mi zmniejszył stronę, ale już bardziej nie chce. A nie ma mozliwości zawijania wierszy ? Mam Operę, ale ona mi coś nie pasuje ... może ją źle skonfigurowałam z pocztą i się teraz ciągle czepia ustawień na 2 kontach ! A Mozilla jest chyba szpiegiem ? Bo zakłada mi jakies dziwne dodatkowe katalogi ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...