Skocz do zawartości
ewinia

Rozdzielczości ...

Rekomendowane odpowiedzi

Mam rozdzielczość 1024*768. Czy jak oglądam stronę o wyższej rozdzielczości, to jedyną metodą przeglądania WWW jest przesuwanie paska w lewo i w prawo czy można gdzies zmienić jakieś ustawienia zakręcania linii na szerokość ekranu :?: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W alternatywnych przeglądarkach (mozilla, opera) jest łatwo dostępna opcja pomniejszania strony- jednym ruchem myszki (lub scrolla z wciśniętym CTRL) możesz pomniejszyć stronę do wielkości pulpitu. IMO przeglądarkę warto zmienić z wielu innych powodów.

Mozilla jest chyba najlepsza i darmowa- www.mozillapl.org (gdybyś bannera nie zauważyła na górze ;) )

Opera ma IMHO dużo wygodniejszy UI, lecz jest mniej stabilna (również IMHO) i ma gorszy engine. Gecko mozilli wymiata, co odczujesz zwłaszcza, jeśli masz wolne łącze.

Opera nie jest darmowa, ale nie ma też limitu czasowego wersji shareware, jedynie banner, który łatwo się usuwa ;) www.opera.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na operze jade... ja widze u kumpli explprera to mie ciarki przechodza.. :wink: . Opera jest dobra jak sie pracuja z duzo iloscia okien bo wszytskie sa w jednym prcesie robione.... czy jakos tak.... ale chyba mozille wyprobuje.... oprea sie lubi zamknac od czasu do czasu - ale mozna wtedy kontnulowac sesje i wszystko jest cacy... Pozatym opera ma mnustwo funkcji o których w exploreze mozecie zapomniec.

Internet Explorer SUX... imho

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja używam Avant Browser i ten CTRL+scroll częściowo zadziałał,a le nie do końca - czyli troche mi zmniejszył stronę, ale już bardziej nie chce. A nie ma mozliwości zawijania wierszy ?

Mam Operę, ale ona mi coś nie pasuje ... może ją źle skonfigurowałam z pocztą i się teraz ciągle czepia ustawień na 2 kontach !

A Mozilla jest chyba szpiegiem ? Bo zakłada mi jakies dziwne dodatkowe katalogi ... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi