labo Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 witam Chcę kupić dysk ssd do 400zł, od już paru miesięcy czekam na crucial bx300,jednak moja cierpliwość się kończy. Zauważyłem że można kupić kingstona v300 na kościach mlc za 400zł 240gb, co sądzicie o tym dysku? a może coś innego? dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2017 Samsung 850 EVO, A Data Ultimate SU800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Goodram Iridium PRO 240GB MLC: https://www.sferis.pl/dysk-ssd-240gb-goodram-iridium-pro-ssdpr-iridpro-240-25-sata-iii-p371060 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 obecnie jest wysyp używek (czasami jeszcze z gwarą) na MLC za 280-300, nic tylko brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Ja bym w ogóle Kingstona sobie odpuścił m.in. za badziewne dysk na kontrolerach Sandforce czy aferę z pamięcami asychronicznymi . Nawet jak to będzie model na kościach MLC . WW. goodram Iridium Pro może nie jest super dyskiem ale wg. mnie jest o klasę lepszy , do tego od dłuższego czasu na rynku . Iridium to chyba obecnie jedyny tani i sprawdzony SSD na kościach MLC . Owszem są dobre dyski MLC ale poza budżetem np. A-Data SU900 czy Samsung 850 Pro . Zostają kości 3D TLC - masz trochę większy wybór , wspomniana A-Data SU800 , Crucial MX300 , Samsung 850 EVO . Ew. sprawdzone używki na MLC . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
labo Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2017 Reyden ale z tym goodramem kiedyś czytalem że były problemy z zamrażaniem się windy. samsung 850 pro to odpada, 550 zl to kosmiczna cena. Adata su 900 jest jeszcze możliwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...