lukas-comp Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 katownik jest w ksztalcie litery L w ksztalcie T jest teownik ;) ale to to juz taki max OT tera moje pytanie uzywacie zintegrowanych kart muzycznych? u mnie sa jakies przebicia w momencie gdy dysk cos czyta/zapisuje mial ktos z tym stycznosc? 1387467[/snapback] ja mam cały czas jakiś delikatny szum w słuchawkach, nawet jak wyłącze całkowicie głos! :|, a na drugim kompie na innej płycie i na tych samych słuchawkach wszystko OK :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 czyli te abity juz chyba tak maja :/ audiofilem nie jestem ale to mnie z lekka irytuje trza kupic SB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 moze to wam pomoze!! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=127423 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 na moim is7 wszystko pięknie, chyba że mam tak wyczulony dzwięk już (3 lata na zintegrowanej ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) już sobie zrobiłem z dźwiękiem :) w biosie pogrzebałem i jest tam opcja odpiedzialna za sprawdzanie zegara pci czy jakoś tak, włączyłem to i mam "cisze" jak nic nie słucham :D w przyszłym tygodniu będą podłączał sprzęt na optyke to zobaczymy jak to będzie mykać :) Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez lukas-comp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 w biosie pogrzebałem i jest tam opcja odpiedzialna za sprawdzanie zegara pci czy jakoś tak, włączyłem to i mam "cisze" jak nic nie słucham :D Czy możesz dokładniej powiedzieć gdzie to jest lub jak się nazywa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 u mnie tyz pomoglo :) zebym ja wiedzial ze to takie proste :] nazywa sie to Pci clock ale nie pamietam gdzie to jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 podalem wam linka do tematu lolki popatrzcie se tam tam pisze co 3a przestawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 spoko tylko, że trzaski wróciły znowu na 32 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mam pytanie ile jest w końcu wejśc na dyski SATA na płytce IC7 ??Ile mogę ich maxymalnie podłączyc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mam pytanie ile jest w końcu wejśc na dyski SATA na płytce IC7 ??Ile mogę ich maxymalnie podłączyc ?? 1393961[/snapback] 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 @fidel zrobilem tak jak tam pisze i pomoglo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 @fidel zrobilem tak jak tam pisze i pomoglo .... 1394004[/snapback] mi pomoglo tylko raz i dalej szumi :( a mam na 32 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a dyski i cdromy chodza na udma czy na pio?? bo jak na pio to zmien na udma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neko_one Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 przeczytałem cały topic o IC7, ale nie znalazłem nic o napieciach, moje pytanie .... jakie mogę dać największe bezpieczne napięcie na P4 northwood'zie (533MHz)? bym czasem nie spalił CPU jechałem już 2,4 @ 3,0Ghz ale było niestabilnie (prime błędami sypał), stąd moje pytanie //pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 a dyski i cdromy chodza na udma czy na pio?? bo jak na pio to zmien na udma 1394583[/snapback] dysk mam sata jak z podpisu ;) a optyke mam of coz na udma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Wiatam czy zmiana biosu wplywa na OC ?? obecnie mam bios 04/27/2004. Zastanwaiwm sie czy zmiana biosu cos zmieni w OC. Ktory bios z waszego doswiadczenia jest najlepszy?? jakie max napiecie bezpieczne moge ustawic dla P4 3GHz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 przedewszystkim zalezy to od sprzetu, bios ma drugorzedne znaczenie i jego zmiana moze powodowac raczej kosmetyczne zmiany w O/C no chyba ze producent wymysli cos calkiem nowego ale wiekszosc biosow zawiera raczej poprawki a nie jakies nowosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 W jakim sklepie znajde najtaniej Abita IC7-G?? Był w ProLine za 499zł ale juz podrożał... A co sadzicie o tym sklepie?? http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=29077 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas-comp Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 W jakim sklepie znajde najtaniej Abita IC7-G?? Był w ProLine za 499zł ale juz podrożał... A co sadzicie o tym sklepie?? 1399024[/snapback] www.apollo.pl www.esc.pl www.pcprojekt.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Siema ja z takim pytankiem wczoraj pierwszy raz zdecydowalem sie na podniesienie FSB, dalem na poczatek na 220, resetnalem kompa, wszystko ok. Dalem jeszcze wyzej, na 230, i dalej wszystko midzio - osiagnalem 3,45ghz z mojego 3,0 :wink: I to na standardzie. W dodatko zapodalem na noc prime95 rano wstaje komp nadaj chodzi, czyli wszystko ok. Temperatura siega w prime95 torture test do 60stopni (podczas grania nie przekracza 50). I teraz moje pytanko, jaki mam jeszcze zapas, czy warto jest krecic dalej i czy jest jakies ryzyko ? Ciekawy jestem co by sie stalo jakbym dal na 250FSB ;) Moja plyta glowna to abit IS7-E2 a procek to Pentium Prescot 3,0ghz HT ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Kreci ile wlezie do rozsadnej temp. i napiecia Powinien pojsc na 3,75 GHz ;) z lekkim podniesieniem napiecia :D Temp tak do 70 przy max obciazeniu, lub zainwestuj w jakiegos pentagrama ;) www.apollo.pl www.esc.pl www.pcprojekt.pl 1399147[/snapback] Apollo - 525.00 Esc - Nie ma ;) Pcprojek - równiez nie ma :D A ten sklep co podałem zaufany czy jakis shit?? Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez zeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 proline.pl - 539zł gral.pl - 544zł Siema ja z takim pytankiem wczoraj pierwszy raz zdecydowalem sie na podniesienie FSB, dalem na poczatek na 220, resetnalem kompa, wszystko ok. Dalem jeszcze wyzej, na 230, i dalej wszystko midzio - osiagnalem 3,45ghz z mojego 3,0 :wink: I to na standardzie. W dodatko zapodalem na noc prime95 rano wstaje komp nadaj chodzi, czyli wszystko ok. Temperatura siega w prime95 torture test do 60stopni (podczas grania nie przekracza 50). I teraz moje pytanko, jaki mam jeszcze zapas, czy warto jest krecic dalej i czy jest jakies ryzyko ? Ciekawy jestem co by sie stalo jakbym dal na 250FSB ;) Moja plyta glowna to abit IS7-E2 a procek to Pentium Prescot 3,0ghz HT ;] 1399880[/snapback] 60st to nienajlepiej, u mnie 55 nie przekracza :) zainwestuj w arctic freezer 4, temp się zmniejszy i możliwości proca też pewnie wzrosną :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Kufaaaa! Nie ma gdzies taniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 na allegro byly IC-7 taniej duzo kiedyc poszukaj ni chyba ze nie chcesz uzywanej!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) w komputroniku mają lanparty 875 za 300zł :D :D :D http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17317 Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no to szczeze mowiac bym sie nie zastanawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 ja też ale ta cena coś podejżana, w sklepach kosztuje 500-700zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 zainwestuj w arctic freezer 4, temp się zmniejszy i możliwości proca też pewnie wzrosnąA wlasnie myslalem co by tu sobie kupic, zeby bylo chlodniej. No pasuje mi to "coś", tylko teraz powiedz mi czy to: http://allegro.pl/show_item.php?item=47882080 by się nadawało? ;] Acha i powiedz szczerze czy osoba ktora nigdy z takim czyms nie miala kontaktu da sobie rade? w montazu.. jest jakas intrukacja? :wink: Wiesz jesli chodzi w oc to tyle potrafie co przestawiac taktowania w gfx i zmieniac fsb ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a w porwonaniu Abita IS7 z DFI LanParty Pro 875B ktora plyta jest gora??? http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=17317 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...