Fidel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 czyli to fake:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 nio kiczowate info dali !!!! btw. te DFI nie mogły być asz tak tanie. ja wszystkim poleca zamiast tego IC7!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 polecac polecaj... cena robi swoje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 to se kup to DFI za 300zl i czekaj w nieskonczonosc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 ja bym ich ostro zje... za taki walek wkoncu sprzedaja cos czego nie maja..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 @misiom1 sprobuj ustawic nizsza szyne na ram ustaw cl na 2 i wtedy zobacz czy GAT dziala. u mnie pamieci juz nie cisna wiecej mam GAT ustawiony: StreetRacer, Exhanced,3 ,dis , dis , 2 5 3 2 i dziala ok ale jak podniose chocby o 1mhz wali bledami w memtescie :D na cl2.5 z huhu nie moge wlaczyc GAT-a mam to samo co ty, ew sprobuj wrzucic BIOS 22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 nieeeee, no teraz juz komputronik przesadzil!!!! napisalem komentarz zacyznajacy sie od "plyta jest super! ale niestety trudno bedzie ja dostac w komputroniku" i spytamlem sie tego kolesia z poprzedniego komenta czy on kupil tu czy gdzies indziej, cwany komputronik wyedutowal mojego posta ze tylko zostalo "plyta jest super!", jak juz nie chca zeby moja wiadomosc nie byla na ich stronie to niech to usuna, a nie daja tylko poczatek :[, byleby na swoja korzysc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 ktore stery polecacie na Abit Ic7 ?? 1415344[/snapback] Ja jade jeszcze na starszych ale nie dlugo bede musial przeisntalowac windowsa Czy cos z tymi nowymi sterami intea naprawde jest nie tak - uzywa ktos tej nowej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 2 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2005 Ja jade jeszcze na starszych ale nie dlugo bede musial przeisntalowac windowsa Czy cos z tymi nowymi sterami intea naprawde jest nie tak - uzywa ktos tej nowej wersji ? 1422365[/snapback] Mam mieszane uczucia <_< Mialem wersje 5.?.? nie pamietam a teraz mam najnowsza 7.?.? na nowszych i swiezym systemie Super PI16MB bylo szybsze ale spadly mi wartosci Odczyt/Zapis?czas oczekiwania w Everest Nie wiem czym jest to spowodowane, a nie mam czasu robic testy i sprawdzac jak jest na innej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 3 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2005 Zna ktoś może v-moda na NB w IS7/IS7E :?: Znalazłem tylko mody na vtt,vdd i ustabilizowanie napięcia na CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 i jak koparka, dfi doszło? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam ,od pewnego czasu zastanawia mnie pewna sprawa i moze ktos bedzie wiedzial,mianowicie pala mi sie jak by to ujac dwa swiatelka na plycie a raczej diody miedzy Chipem Z Biosem a wtykami od obodowy (Restart,power,ledy itp.) dopatrzylem sie opisu od nich i 1 to D14 a 2 to R441 ,wie ktos co to moze oznaczac bo przyznam sie ze wczesniej tego niewidzialem bo nic nie swiecilo sie :unsure: PLYTKA TO IS7-E.Dzieki za ODP POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 (edytowane) jedno power a drugie hdd? A ja mam też pytanko, otóż w speedfanie mam "Temp 1" i za chiny nie wiem co to jest, looknijcie na screen: Edytowane 4 Maja 2005 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 i jak koparka, dfi doszło? ;] 1425986[/snapback] nie, nie doszlo..... :( ale caly czas mam nadzieje, ze kiedys jescze bede mial ta plyte :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Witam ,od pewnego czasu zastanawia mnie pewna sprawa i moze ktos bedzie wiedzial,mianowicie pala mi sie jak by to ujac dwa swiatelka na plycie a raczej diody miedzy Chipem Z Biosem a wtykami od obodowy (Restart,power,ledy itp.) dopatrzylem sie opisu od nich i 1 to D14 a 2 to R441 ,wie ktos co to moze oznaczac bo przyznam sie ze wczesniej tego niewidzialem bo nic nie swiecilo sie :unsure: PLYTKA TO IS7-E.Dzieki za ODP POZDRAWIAM 1426140[/snapback] jedna oznacza ze plyta jest podlaczona do pradu i swieci sie jak kmp jest wylaczony al druga znaczy ze komp jest wlaczony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baal Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 aha czyli wszytsko oki UFF :-P oki dzieki za odp i moze ktos wgrywal najnowszego Biosa do IS7_E Version: 24, niema z nim jakis problemow typu stabilnosc itp czy overlocking ,ma ktos jakies przemyslenia na jego temat ,obecnie posiadam 22 i jestem zadowolny ,oplaca sie przesiadac ?? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 misiom1-> na freezerze masz 37*c na procku?? to chyba nie mozliwe!! no chyba ze w pokoju miales -10* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Hmm, 37*C na procku jest jak najbardziej realne :) Ja na BOX mialem 40*C wiec jest to mozliwe. Zalezy to od wichury jako sie posiada w budzie... A i nie maialem -10*C w pokoju, wiec nie przymarzalem do stolka czytajoc Tweak. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 taa jasne IC-7 i 40* na prescocie i boxie!! jakos nie chce mi sie w to wiezyc!! chyba ze abit wypujscil jakies nowy bios poprawiajacy temp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 (edytowane) akurat moja plytka dobrze odczytuje temperatury, wiec było to prawdziwe 37st a nie zawyzone o 10 st ;) btw. mam IS7 a nie IC7 btw2. fidel zmień ten avatar bo żygać się chce... Edytowane 5 Maja 2005 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 niech wam bedzie a avatara nie zmienie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Właśnie dostałem maila od komputroniku w tej głośnej sprawie płytki DFI, którą zamówił kolega koparka [ jeżeli błąd w nicku, popraw mnie ] Witam cena jest aktualna. Był problem z dostepnością tej płyty, ale jutro powinno dojechać do nas kilka sztuk PozdrawiamKrzysztof Bartkowiakk.bartkowiak@komputronik.pltel. (061) 835-94-97 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Oooo, jak tylko beda te plytki dostepne to sprzedaje swojego abita, przyda mi sie stabilne fsb 250 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Myślisz, że opłaca się zmiana z IS7 na tego DFI ? [ jeśli tak, podaj powody ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 is7 = i865PE, dfi = i875 czyli na dfi masz PAT + dfi lepiej sobie radzi z wyższym fsb a is7 przy fsb 250 juz u mnie pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 To prawda na moim IS7 250MHz to kresy jej mozliwosci, ale zeby zmieniac na inne mobo to juz zdziwianie. Lepiej zbierac kase na zupelnie nowe graty. Choc czego sie nie robi dla sportu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 to jest jakby wymiana, is7 sprzeda sie za ~300zł, a dfi 300zł też ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 to jak beda to kupie i powiem czy warto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 czekamy z niecierpliwością :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Właśnie dostałem maila od komputroniku w tej głośnej sprawie płytki DFI, którą zamówił kolega koparka [ jeżeli błąd w nicku, popraw mnie ] Witam cena jest aktualna. Był problem z dostepnością tej płyty, ale jutro powinno dojechać do nas kilka sztuk PozdrawiamKrzysztof Bartkowiakk.bartkowiak@komputronik.pltel. (061) 835-94-97 1428098[/snapback] jest pewna wazna sprawa... kiedy dostales tego maila??? bo ja jak na poczatku zamawialem to tez mi napisali, ze powinna byc dostawa, a potem ze juz nie beda mieli tej plyty w najblizszym czasi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...