gralmi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Thermaltake TIGER 1 jak dla mnie rewlacja. praktycznie niesłyszalny. bardzo łatwy montaż. sam sobie go założysz.Nie za te pieniadze i na pewno nie jest cichy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 troche kosztuje ale cichy to jest naprawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 jak dla mnie cos co sie kreci 5000rpm nie jest ciche no i ta cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Tak czy inaczej przydała by się jakaś wydajniejsza alternatywa dla NB47J, tak szczerze mówiąc już mnie wq...., debilne mocowanie w kombinacji z IC7 i do tego kiepska wydajność. Nawet tu już ktoś pisał o tym Zalmanie i jego wydajności przy FSB 250. Co do mocowania ja kupiłem moją IC7 z NB47J przyklejonym do chipsetu :blink: Edytowane 18 Października 2005 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozit Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 czy ktos slyszal co by sie komus udalo odpalic przelotke ct-479 z pentium M na plycie abita? troszke jestem niedowartosciowany osiagami plyty asusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja slyszalem ze sie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) ostatnio musiałem wypiąć płytę główną na szybkości. gdy przyszedł czas ponownego złożenia nie jestem pewien czy dobrze podłączyłem głaśnik. zrobiłem to tak Edytowane 18 Października 2005 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja nie mam glosnika:P mam tylko przycisk power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ja mam reset i power a glosnika wogole brak w obudowie:) a diody tym bardziej nie podpiete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tak czy inaczej przydała by się jakaś wydajniejsza alternatywa dla NB47J, tak szczerze mówiąc już mnie wq...., debilne mocowanie w kombinacji z IC7 i do tego kiepska wydajność. Nawet tu już ktoś pisał o tym Zalmanie i jego wydajności przy FSB 250. Co do mocowania ja kupiłem moją IC7 z NB47J przyklejonym do chipsetu :blink: 1705851[/snapback] I JAK Z TEMP.? Teraz na tym abitowskim mam ~28'C z tylu 120mm, na procku pentagram 100cu+ WYTRZYMA? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 to ja mam lepiej ja mam podlaczone 2 kabelki ktore sluza za reset i power a diody wystarcza mi w mobo i grafie :lol2: przycisk gdzies sie zawieruszyl <_< tak na moj gust to minus glosniczka powinien byc podlaczony jeden pin w prawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 abit nie miezy temperatury chipsetu!!! jest tylko cpu, PWM i jakis czujnik kolo pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 A no istotnie nie mierzy temp. Na niebieskim zalmanie ktoś przeprowadzał testy i podobno po kilku godzinach pracy przy FSB 250 temperatura (radiatora) doszła to 50st a to trochę sporo, natomiast jeśli chodzi o temperaturę przy FSB200 to zakładam że styka... nie wiem nie mierzyłem dokładnie z reszta w tej chwili nie mam nawet czym. A ty ( S.W.A.T ) poza tym masz QVC-100Cu więc pewnie co nie co na niego wieje... Może jak ktoś by miał możliwości i czas przeprowadził by taki test? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 ufff troche slow otuchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 jutro będę miał nowe pamieci i chcem sobie troche pomęczyć kompa. z tego co czytałem do geil ulatra x dobrze jest dać 2.9v. u mnie najwieksze napiecie to 2.8v czy jest jakaś możliwość aby dało się dać np. 3.0v. wiem że da sie to zrobić przez vmod-a ale ja nie chcem robić to w ten sposób. czy jest jakaś inna możliwość?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nie niema innej możliwości, tylko mody. Swoją drogą sądzę że źle postąpiłeś kupując kości na BH5 ja bym brał coś na TCCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 jutro będę miał nowe pamieci i chcem sobie troche pomęczyć kompa. z tego co czytałem do geil ulatra x dobrze jest dać 2.9v. u mnie najwieksze napiecie to 2.8v czy jest jakaś możliwość aby dało się dać np. 3.0v. wiem że da sie to zrobić przez vmod-a ale ja nie chcem robić to w ten sposób. czy jest jakaś inna możliwość?? 1709668[/snapback] Moze OCZ DDR Booster :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Nie niema innej możliwości, tylko mody. Swoją drogą sądzę że źle postąpiłeś kupując kości na BH5 ja bym brał coś na TCCD 1709786[/snapback] tylko że tccd są troche droższe. a ja te mam za 550 zeta nowe. tccd to bym musiał dać ponad 700 a tyle nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 a na bh-5 prawie nic nie wyciągniesz przy napięciu 2.8, chyba że kupisz ocz ddr booster za 150-200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 masz racje. dziś odebrałem i jestem rozczarowany. teraz działam na 250 fsb i najgorsze jest to że na dzielniku 5:4. :( komp na bez żadnego podkręcania i bez zmieniania napięć restartuje się przy wejściu do win. gdy podniose napięcie na 2.8v jest już dobrze. no poprastu załamka. chyba bedę musiał sprzedać te pamieci zarobić troche i kupić coś na tccd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 A nie mówiłem.... Swoją drogą BH5 to świetne kości. Więc skoro już się w nie władowałeś to daj zrobić komuś moda, przynajmniej ja bym tak zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 hmm ja mialem ic7 i tccd i nawet 250 nie chcialy lazic :/ a teraz 310biegaja na cl2,5.4.3.5. kto z was ma tccd i laza mu na intelu na 600mhz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 bo na intelu 3a miec procka co tyle idzie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 (edytowane) hmm ja mialem ic7 i tccd i nawet 250 nie chcialy lazic :/ a teraz 310biegaja na cl2,5.4.3.5. kto z was ma tccd i laza mu na intelu na 600mhz??? 1711979[/snapback] Zobacz w moj podpis - pamieci TCCD tak smigaja bez problemu. GoldMem przez 10 godzin tez nie zglasza zastrzezen... A to wszystko na 2,6V ustawione w biosie B) No i wazne jest to, co pisze Fidel - procek musi byc dobry i zniesc takie OC EDYTKA: 300MHz 1:1 oprocz swietnego proca wymaga chyba ponadstandardowego chlodzenia NB i pewnie kilku innych jeszcze rzeczy Edytowane 22 Października 2005 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 widze 250 anie 300 to zapodaj mi screena z eweresta jakie masz odczyty pamiatek jak laza na 250:) tak z ciekawosci mi na celku powyzej 6350 odczyt nie wzrastal :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 JAKIE STEROWNIKI DO GEFORCE 6600GT GALAXY 128/128 na AGPx8 ?? Kiedys mialem: -71.89 teraz- 71.84 Moze: 66.93 ??? Chodzi mi o WYDAJNOSC W GRACH (np. Counter-Strike) i o ogolną stabilizacje :) POZDRAWIAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 widze 250 anie 300 to zapodaj mi screena z eweresta jakie masz odczyty pamiatek jak laza na 250:) tak z ciekawosci mi na celku powyzej 6350 odczyt nie wzrastal :/ 1713312[/snapback] Mowisz i masz... @S.W.A.T >>> chyba ci sie tematy pomylily... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 a tak pozatym to nie wiem jaki jest sens kupowac pamieci tccd do celka albo semprona:P juz lepiej kupic jakies zwyke i zainwestowac w A64 albo P4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 (edytowane) thx za screeny a sens jest kupowac do sempa do celka nie ma! ale tak ogolnie to leprze pamieci poprawia wynik kazdego procka! Edytowane 25 Października 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Jakie wy macie chlodzenie na IC7-G ? Ja nadal nie wiem co wybrac! :( Aha 120mm z tylu- wiatrak! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...