Fidel Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 po czym wiesz ze temp masz ok?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Wrrr... Help me... zdejmowałem org. cooler z NB i uwaliłem zapinke :/ Co teraz ?? Macie jakieś pomysły co moge zrobić aby przyczepić NB złotego (ZALMAN) do chipsetu ? Może tak delikatnie z jakimś klejem, ale nie znam się z jakim (Kropelka :unsure: :? ) połączyć paste ?? HELP !! Please o szybką odpowiedź i radę. Edytowane 22 Września 2005 przez _Niedoświadczony_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja bym raczej nie kleił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 ja bym raczej nie kleił 1662599[/snapback] Jakiś inny pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jakiś inny pomysł ?? 1662653[/snapback] na rdzen NB pasta a na krawedziach Zalmana po "kropelce" silikonu akwarystycznego (mala tubka - pojemnosc 8ml, cena 1,50zl). Patent swietnei sprawdzal sie na SB w Epoxie 8RDA, na pamieciach GF4 Ti4200 - mysle, ze tu sprawdzi sie rownie dobrze. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zalezny na krawedziach czego bo jak rdzenia to raczej pomysl nie za dobry:P wez jakis drut i dorob zapinke albo soc pokombinuj:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Niedoświadczony_ Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zalezny na krawedziach czego bo jak rdzenia to raczej pomysl nie za dobry:P wez jakis drut i dorob zapinke albo soc pokombinuj:P 1662767[/snapback] Hmmm pomyśle :E Ale chyba walne na taśme termoprzewodzącą :D Co prawda rdzeń bardzo mały jest ale mam nadzieje że się sprawdzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 rdzen maly ylko uwazaj zeby z ta tasma nie odpadl:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zalezny na krawedziach czego bo jak rdzenia to raczej pomysl nie za dobry:P Przeciez napisalem wyraznie - ale moze jeszcze sprecyzuje: rdzen NB pokryty pasta a w rogach spodu Zalmana kropelki silikonu. Pozwala to pewnie utrzymac radiator na NB i w razie potrzeby zdjac bez strachu o uszkodzenie rdzenia czy lamiantu. W kazdym razie sama pasta nie wystarcza :? wez jakis drut i dorob zapinke albo soc pokombinuj:P 1662767[/snapback] Tak tez mozna, ale komu sie chce dorabiac takie bzdury... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Widm luda ....! ;P mam pytanko odnosnie ploteczka Is7-e taca wlasnie mam i do tego celrona D 335 czyli taktowanego 2,8ghz potanić czy ktos z was wykrecil go na więcej nas 3.46 bo tak wlasnie chodzić u mnie no i potanić dlaczego on sie tag gorzej normalnieć bez krkreceniaa gnojek tetemperaturaorówno5 c tak popokazujebitEQ a w biosie to nawet nie pytajcie hehe mnijesza o wiekszosc przy nieprzetaktowanym temperatura procka w idlle skacze do 55 c max czyli jeszcze ok ale jak go podkrece na fsb166 synchro z pamieciami to skurczybyk zaczyna szalec i temperatura normalnieć 49-50 c a jak zaczne siekac to gnojek ma temp nawet do 70 uszy puchna od piszczenai abitEQ a na procku mozna jajka smarzyc co jest do cholery jakies rady moze macie i potanić czy bez HT bo oczywsicie w nowych baleronkach intel nie mogl dozucic ht bo poco mniejsza czy mozna na celka odpalic PAT czy jak go zwal game aceleratora ? dla uscislenia dodam ze chlodzenie intelowskie w smietniku a mam pentagrama QVC-120cu wiec dziwne ze temperatura tak mu lata no chyba ze to norma dla baleronkow jesli tak to potanić moje brzmi czy wie ktos jak uzyskac wyzsze napiecie na wiatrak wiem ze zywotnosc sie skraca ale 70000 godzin sory to ile lat bym musial na tym sprzecie dzialac jeszcze zeby wiatroped tyle przekiral wiec jak dac mu wyzsze napeciecie z kad podebrac ma ktos pomysl wiadomo ze normalnieć to ma 12 volt ale jak uzyskac np 17 to i wydajnosc wiatrak wzrosnie i znacznie przyspieszy slyszalem ze tak juz nim robiono ze na 24 wolty latal i nic mu nie bylo pls help bo moge na tym celku obiady gotowac Edytowane 23 Września 2005 przez QbStEr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) a i mam pytanie jeszcze czy sciagacie do krecenia plytkie ta z danymi o procesorzeco kryjaca jego jadro czy walicie chlodzenie na ta blache ? i pytam o celerona PS:wersja plyty wywala mi w everescie takie cus Pole Wartość Wersja 1.0 Pole Wartość Nazwa IS7/IS7-G/IS7-E (Intel i865-ICH5) Pole Wartość Producent http://www.abit.com.tw/ a odnosnie prcesora to takie cos Pole Wartość Typ procesora Intel Celeron D 335, 3500 MHz (21 x 167) Pole Wartość Nazwa kodowa Prescott-256 Pole Wartość Seria C0 Pole Wartość Zbiór instrukcji x86, MMX, SSE, SSE2, SSE3 i tu wzmianka czy x86 nie oznacza ze jest mozliwa obsluga 64 bit zwane emht64 ? Pole Wartość CPUID: producent GenuineIntel Pole Wartość CPUID: nazwa procesora Intel® Celeron® CPU 2.80GHz Pole Wartość CPUID: nr wydania 00000F33h Pole Wartość ID marki IA 00h (Nieznane) Pole Wartość ID platformy 0Fh (Socket 478) Pole Wartość Numer seryjny procesora IA Nieznana Pole Wartość Microcode Update Revision B Pole Wartość Układy HTT / CMP 0 / 1 pytanko czy wogle do tej plyt is7-e jest jakis modowany bios ? Edytowane 23 Września 2005 przez QbStEr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Czlowieku - napisz to z uzyciem znakow typu: przecinek (,), kropka (.), myslnik (-), bo twoje "pytanie" jest zupelnie niezrozumiale......... chyba, ze to test na inteligencje pod koniec tygodnia - tuz przed weekendem :?: I nie pisz kilku postow pod rzad - edytuj ostatni :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) Czlowieku - napisz to z uzyciem znakow typu: przecinek (,), kropka (.), myslnik (-), bo twoje "pytanie" jest zupelnie niezrozumiale......... chyba, ze to test na inteligencje pod koniec tygodnia - tuz przed weekendem :?: I nie pisz kilku postow pod rzad - edytuj ostatni :idea: 1664899[/snapback] sry ale nie przeedytowalem bo zawsze tak robie jak nie umiesz czytac miedzy wierszami nie czytaj wcale to moja dewiza pozdrawiam Edytowane 26 Września 2005 przez QbStEr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ta plytka to sie nazywa heatspreader i w zasadzie nieliczni sie tylko bawili w jej sciaganie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 bo to malo daje zazwyczaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) ok tylko czy tam rdzen wyglada tak samo jak w sempronach ,bo jesli tak to to da bardzo wiele moim zdaniem i wyjasnijcie mi jesli tak by mialo nie byc po co intel zostawil dziurke w narozniku w celu odprowadzenia ciepla... i teraz osobista konluzja zakladajac ze najbardziej grzejacym sie elementem w procku jest rdzen to dlaczego amd w sempronach nie montuje tej plyty i temperatura jest o wiele nizsza niz na celinkach a przeciez wiekszosc sempronow jest zrobiona w technologi 13 mikronow a celinki w 9 a jak wiadomo miniaturyzacja ma niesc podobno ograniczenie emisji ciepla mam racje wiecie tego mnie uczyli w mojej szkole elktronicznej takzwaniej bylej TEWIE z kad wiekszoc ludzi trafiala do panstowtych zakladow nanotechnologi w warszawie i do intytutu CEMI wiec mysle ze inzynirowie sie nie myla tylko celowo dodaja te plytki w celu podniesienia temp zeby intelow nie krecic za bardzo a wmawia sie nam ze to w celu ochrony rdzenia jesli sie myle to dlaczego kostak krzemow z byle jakiego epromu no zaluzmy niech to bedzie staroc produkowany 20 lat temu a nie bylo wtedy technologi wytwazania metoda obrobki wodorem a tak jest w dzisiejszych czasach ....bierzemy kostek z takiego epromu jest nawet wieksza niz jadro procka i sciskamy z calej pary w kombinerkach zaloze sie ze nie peklnie i nawet sie nie uszczerbi ,sprawdzcie sami jak ktos ma stare radio unitry polecam wymontowac scalaki z serii NEL maja podobny sklad do jadra procesora i scisinijcie zero reakcji jadro nietkniete na bank ..... Powracam do pytania sciagal juz ktos z was ta plytkie i jakie mial temperatury porownamy je z podobnym modelem i zobaczymy czy sie myle a jesli nie to sciagam ten pancez i napiepszam wentyl prosto na rdzen a i odnosnie wiatraka podnioslem mu obroty znalazlem na plycie napiecie -5 i +12 co w sumie daje nam 17 volt ale w abit eq spadlo mi napiecie +- 12 wiec odpioem go od tych napiec slucham podpowiedzi jak i gdzie podobrac napiecie okolo 17 volt z plyty bez puzniejszych wachan napiec a wiatrak pentagrama nawet nie odczul ruznicy temperatury powodowanej podniesieniem napiecia i jak stestowalem to ze standardowego mas 2200 rpm skoczylo do 3430-70 rpm i temperatura spadala o 6 stopni jak dla mnie to bardzo duzo ...pozdrawiam i piszcie bo to jest fajny temat do obgadania jakby tak bylo niebespiecznie bez tych plytek to amd od poczatku by to montowalo a procek bylby drozszy rapletm o moze 5 PLN wiec jak dla mnie jest to podejrzane pozdrawiam Edytowane 27 Września 2005 przez QbStEr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) ok tylko czy tam rdzen wyglada tak samo jak w sempronach ,bo jesli tak to to da bardzo wiele moim zdaniem i wyjasnijcie mi jesli tak by mialo nie byc po co intel zostawil dziurke w narozniku w celu odprowadzenia ciepla... i teraz osobista konluzja zakladajac ze najbardziej grzejacym sie elementem w procku jest rdzen to dlaczego amd w sempronach nie montuje tej plyty i temperatura jest o wiele nizsza niz na celinkach a przeciez wiekszosc sempronow jest zrobiona w technologi 13 mikronow a celinki w 9 a jak wiadomo miniaturyzacja ma niesc podobno ograniczenie emisji ciepla mam racje wiecie tego mnie uczyli w mojej szkole elktronicznej takzwaniej bylej TEWIE z kad wiekszoc ludzi trafiala do panstowtych zakladow nanotechnologi w warszawie i do intytutu CEMI wiec mysle ze inzynirowie sie nie myla tylko celowo dodaja te plytki w celu podniesienia temp zeby intelow nie krecic za bardzo a wmawia sie nam ze to w celu ochrony rdzenia jesli sie myle to dlaczego kostak krzemow z byle jakiego epromu no zaluzmy niech to bedzie staroc produkowany 20 lat temu a nie bylo wtedy technologi wytwazania metoda obrobki wodorem a tak jest w dzisiejszych czasach ....bierzemy kostek z takiego epromu jest nawet wieksza niz jadro procka i sciskamy z calej pary w kombinerkach zaloze sie ze nie peklnie i nawet sie nie uszczerbi ,sprawdzcie sami jak ktos ma stare radio unitry polecam wymontowac scalaki z serii NEL maja podobny sklad do jadra procesora i scisinijcie zero reakcji jadro nietkniete na bank ..... Powracam do pytania sciagal juz ktos z was ta plytkie i jakie mial temperatury porownamy je z podobnym modelem i zobaczymy czy sie myle a jesli nie to sciagam ten pancez i napiepszam wentyl prosto na rdzen a i odnosnie wiatraka podnioslem mu obroty znalazlem na plycie napiecie -5 i +12 co w sumie daje nam 17 volt ale w abit eq spadlo mi napiecie +- 12 wiec odpioem go od tych napiec slucham podpowiedzi jak i gdzie podobrac napiecie okolo 17 volt z plyty bez puzniejszych wachan napiec a wiatrak pentagrama nawet nie odczul ruznicy temperatury powodowanej podniesieniem napiecia i jak stestowalem to ze standardowego mas 2200 rpm skoczylo do 3430-70 rpm i temperatura spadala o 6 stopni jak dla mnie to bardzo duzo ...pozdrawiam i piszcie bo to jest fajny temat do obgadania jakby tak bylo niebespiecznie bez tych plytek to amd od poczatku by to montowalo a procek bylby drozszy rapletm o moze 5 PLN wiec jak dla mnie jest to podejrzane pozdrawiam ta mealowa oslonka wedlug intela ma za zadanie rozkladac cieplo czyli wieksza powieszchnia stykajaca sie z radiatorem podobno;) a sempy w 0,9 microna tez sie nie grzeja tak jak intelki;) poprostu architektura net brust to porazka! i zrobili z prockow grzejniki :/ a nastepny raz taka ksiazke to pisze do intela bo to oni robia procki a nie ludzie;) an forum :P pozdro! Edytowane 28 Września 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) @QbStEr: moglbys strescic?? :) pixelik wytlumaczyl juz co i jak intel planowal nawet chyba 10GHz procek ale netburst powoduje wydzielanie tyle ciepla ze juz teraz maja problemy z chlodzeniem najszybszych prockow , jedyna rzecz jaka przeczytalem to to ze spadlo ci napiecie w abiteq odpowiedz jest prosta ale walkowana tysiac razy napiecia mierzy sie miernikem a nie programami :) i to o obrotach wentylatora czy ty lubisz halas?? a itu masz cos o sciaganiu heatspredera tweak Edytowane 28 Września 2005 przez siwy05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 siwy bez obrazy ale ty chyba nie masz pojecia o test pointach czyli tak zwanych termistorach a to so wlasnie owe mierniczki napiec i temperatur tzn termistor miezy temp ,a tyrystor jest w stanie podac napiecie i teraz ani nie zaniza ani nie zawyza pomiarow tylko kazydy uklad scalony a takim sa owe uzadzonka maja jakas tolerancje z raguly nie wieksza niz 5% pomiaru i to wyjasnia inne temeratury i inne napiecia proste pozatym pomiar napiecia miernikiem tez wiele wiecej nie daje bo na nich sa wachania do 2% i niech nikt nie piep....y ze tak nie jest bo od lat posluguje sie takimi urzadzeniami pozatym jedyna metoda w miare dokladna to pomiar maszyna ktura sie nazywa IFR nie bede tlumaczyl co to od tego sa google grunt w tym ze to uzadzenie ma przeklamanie nie wieksze niz 0,2%! i z moich obserwacji po pomiaze u mojego kumpla w warsztacie elektronicznym wynika ze abit eq zawyza pomiar nie wicej niz 1% i to we wszystkich pomiarach wiec termistory i tyrystory pokazuja poprawnie bo przykladowo 1%x11,97 daje nam 0,1197 wiec jedna dziesiata volta to nie jest przeklamanie bo miesci sie w tolerancji a co do wiatraka to przepraszam ale pentagram jak ma 26db na max ustawiony tez pomiezone 1cm nad wiatrakiem czujnikiem deflodoidalnym pokazuje wlasnie tyle to nie chalas!!! wiec jak podskoczy max do35db to mam to w d... zalezy mi na zbiciu temp i dlatego pytalem o to czy ktos sciagal blaszaka ...dzieki za link do tematu a jak gosc twierdzi ze temp spadla mu o 6c to jak dla mnie to jest zajebiscie dobrze wiec intel nie popisal sie blaszka tylko ograniczyl nam mozliwosci OC to moje zdanie ....pozdrawiam piszcie ile wlezie i siwy bez obrazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 misiek ty chyba tu jestes nowy ale to bylo juz naprawde tysiac razy walkowane i ludzie nieraz mieli 11,5V wedlug MBM czy nawet abiteq a na mierniku 12V czy na odwrot wiec nie pi...rz mi ze odczyty z mobo sa zawsze dobre nie wierzysz zapytaj benito lub poszukaj na forum :) oczywiscie nie twierdzwe ze ten spadek to tylko blad programu ale ja juz nieraz mialem wskazania typu 11.33V :? a tymczasem miernik wskazywal bardzo odmienne odczyty co do halasu kazdy ma inne gusta ja spie obok kompa i jakis swiszczacy wiatrak by mnie wpienial maxymalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 dokladnie juz tysiace razy bylo to walkowane ja tam wole wierzyc miernikowi niz programom czy napieciu w biosie;) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbStEr Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) nie powiedzialem ze programy sa nieomylne tylko ze w moim przypadku po badaniu urzadzeniem fizycznym typu IFR czyli urzadzenie o dokladniejszej kalibracji pomiaru niz miernik abit eq pomylil sie tylko 1% w pomiarach max wiec znaczy sie ze uklady pomiarowe na plycie przynajmiej mojej mieszcza sie w tolerancji pozdro ;) i jeszcze pytanko wlaczyl ktos z was na celku PAE i czy dziala ok ? Edytowane 30 Września 2005 przez QbStEr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 co najbardziej grzeje się na is7-e. mam zamiar w te miejsca założyć radiotorki. najlepiej jakby ktoś wrzucił zdjęcie z zaznaczonymi tymi rzeczami. wiem że gdzieś to było ale troche jest juz tych stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 to co w kazdej plycie kondensatory obok proca i northbridge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 jak dlamnie przejście pixelika z celiny naprawde osiagajacej świetne wyniki na sempa s754 jest wymowne..... I niech ktoś mi dalej wciska,zę na dobrej płycuie celina to świetny proc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Pytanie z nieco innej dzialki... Ktora wersje sterow do chipsetu najlepiej uzywac :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no najlepiej to chyba najnowsze bo powrawiają wszystkie spotkane do tej pory błędy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no najlepiej to chyba najnowsze bo powrawiają wszystkie spotkane do tej pory błędy. 1681829[/snapback] Wczesniej slyszalem opinie, zeby instalowac te w wersji 7.0.0.1025... pozniejsze niby jakies problemy stwarzaly... Znalzlem chyba najnowsze (thnx 2 Lagier) tutaj i zastanawiam sie co tak wlasciwie daja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 nie ma roznicy w sterach ale najlepiej najnowsze;) pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 witam mam pewien problem otóż: http://img125.imageshack.us/my.php?image=is7epic60lg.jpg ten chip zaznaczony na obrazku bardzo mi się grzeje. założyłem na niego radiator i dalej to samo. Palcem nie dotknie się bo sie można poparzyć. Czy u was też się tak grzeje. Czym to może być spowodowane?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...