Motmanto Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Witam. Będę dzisiaj wymieniał mojego pentiuma g3258 na i5 4460 na płycie msi h81m-p33. Czy konieczna jest aktualizacja BIOS'u przed jego wymianą? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojoT Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 W czasie zakładania konta tutaj, wgrałbyś nowy bios 5 razy. https://us.msi.com/Motherboard/support/H81M-P33.html#support-cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motmanto Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Wiem że bym mógł ale pytałem czy trzeba bo nie wiem czy sens w ogóle to ruszać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Sprawdź jaki masz teraz , np. przez CPU-Z > Mainboard , jeżeli masz już 1.5 i powyżej, raczej na 100% pójdzie ... Edytowane 10 Listopada 2017 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 Wystarczy sprawdzić, czy procek który chcesz zapakować w mobasa jest obsługiwany przez te wersje bios która ma twoja płyta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...