Pawcio10 Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 (edytowane) Poprawnie ułożyłem kable w mojej obudowie? Napiszcie, czy tutaj można jeszcze coś poprawić, zmienić? Obudowa: SilentiumPC Aquarius X70WWięcej zdjęć: https://imgur.com/a/KwYZJ Edytowane 10 Listopada 2017 przez Pawcio10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2017 Schowaj ten SSD do tyłu skoro jest miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 .. a moim zdaniem dobrze jest. Tam gdzie teraz jest SSD, pewnie jest lepszy obieg powietrza, wiec przy ostrej pracy (przy zapisie/odczycie większej ilości danych SSD się bardziej grzeje - widzę to na swoim modelu) mniej się będzie grzał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 Jest bardzo dobrze, jedynie na przyszłość kupiłbym czarne taśmy SATA, aby nie rzucały się tak w oczy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja bym dodatkowo przepiął ATXowy kabel w prawo ( patrząc od tyłu ) - aby nie widniał w przelotach na kable. Obowiązkowo czarne sata jak już koledzy pisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoNero Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Opleć kable od ATX bo wygląda wujowo Edytowane 21 Października 2019 przez RobertoNero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...