Kilokush Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 Od przed wczoraj można grać jak się ma Origin Access. Jest parę misji z początku kampanii i parę map w multi. Graficznie jest opad szczęki. Chyba pierwsza gra która robi użytek z HDR. Naprawili też główną wadę jedynki czyli brak kampanii. Kampania jest i jest bardzo fajnie zrobiona, w filmowym stylu. Fanem SW nigdy nie byłem ale gra mnie wciągnęła. Oby tylko była przeglądarka serwerów bo gra się w multi fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2017 W końcu jakieś pozytywne opinie odnośnie kampanii. W necie z tego co widzę to głosy takie, że SP jest w najlepszym razie średnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 Ostatnio ladnie cisna po tej grze wszedzie :D Tak samo jak i po EA. Ktos policzyl, ze aby wszystko odblokowac to trzeba ~4500h na to lub 2k $ ... tanio, biere 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 O kampanii słyszałem tylko tyle że jest zrobiona dosyć po kosztach. Dwie pierwsze misje nawet ciekawe, a późniejsze to tylko skopiowane cele z multi np 'zniszcz cel' 'broń celu' okraszone paroma cutscenkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2017 To szkoda jeśli tak jest bo w trialu tylko 3 pierwsze misje były. Co do Pay 2 Win to ludzie mają coś z łbem. Dla mnie od czasów CoD 4 popularne gry to <span style='color: red;'>[ciach!]</span>o. Wolę Insurgency 2, Arma itp. Jest dużo gier na steamie w które gra się lepiej niż w to badziewie od Ea i ubisoftu. Nie ma tam żadnego kupowania bzdetow. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...