effect Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Dzień dobry, problem mam taki, instaluje sterownik, na etapie podłączania drukarki Windows instaluje swój sterownik - tak jakby uprzedzał instalator HP - następnie wyświetla komunikat, że drukarka została pomyślnie zainstalowana, ale instalator HP zatrzymany jest na etapie "Podłącz urządzenie" i właściwie już nie przechodzi dalej. Koniec końców mam w systemie 2 urządzenia - jedno to kopia i są szopki z drukowaniem. Sytuacja ta powstała po którejś aktualizacji Windowsa 7 i raczej nie dojdę do tego, która to była paczka. Być może mam jakiś śmietnik w sterownikach - czy mogę sprawdzić, czy w systemie mam jakieś pozostałości po sterownikach poprzednich drukarek? Może jest jakaś inna rada? PS. Dodam jeszcze że odinstalowanie sterowników, które Windows zainstalował oraz usunięcie urządzenia z "Urządzenia i drukarki" nic nie daje, każdorazowo po uruchomieniu kompa drukarka HP jest w systemie. Edytowane 13 Listopada 2017 przez effect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...