Małpożer Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam, Jakis czas temu kupilem chlodnice 3x140mm 60mm i byla przykrecona do biurka. Ogolnie ostatnio robilem w domu remonty i biurko wylecialo a wpadl stol ;) Ogolnie sklanialem sie do Corsair 900D - nawet znalazlem jakas uzywke tanio, ale... do malego mieszkanka w bloku pasuje jak piesc do oka :/ Takze rozgladam sie teraz za czyms co pomiesci chlodnice 420mm i pozwoli na wrzucenie dluzszych kart - aktualnie cm690 (pierwsza wersja) ledwo miescie w srodku rez z pompa. Szukalem na internecie i przejrzalem kilkanascie tematow ale nie moge nic znalezc, takze jakby ktos mial jakies propozycje to bylbym wdzieczny. ps. 750d odpada, bo trzeba wycinac 5,25" i do tego max 45mm chlodnica. Jakies wynalazki z milionem zagiec i ledami odpadaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2017 Ja polecam Phanteks Shift X - jest wysoka i mi weszla chlodnica 560mm a na biurku zajmuje bardzo malo miejsca. Minusy jest droga i tylko ITX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Odpada. Po pierwsze potrzebuje czegos pod ATX. Druga sprawa moze i jest wezsza o 8cm od 900D - ktory swoja droga jest koszmarnie spasowana obudowa :/ - ale wysokosc ta sama i beznadziejne rozplanowanie przestrzeni. Coraz bardziej sie sklaniam ku zrobieniu zawieszanej tacki z plyta glowna pod biurkiem. Tylko nie wiem, czy zamocowanie jej portami do dolu - karta zwisala by w dol - nie byloby problemow wlasnie np. z wypadaniem grafiki z portu mimo zaczepow :P Opcjonalnie portami do gory i jakis system regulacji wyzej-nizej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aegirsson Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Phantex enthoo primo - big tower https://youtu.be/CIpoC65bpX4 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2018 Ten sam wymiar co corsair... W sumie chyba zdecyduje sie na Thermaltake P5 + przerzuce na akrylowe rurki w LC. Tylko jeszcze przydalby sie w pelni modularny zasilacz... moze seasonic ultra prime ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...