Diesel Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Miejsce: Katowice, SPODEK, Korfantego 35 • Data: 10.11.2003 poniedziałek (dzień następny dniem wolnym od pracy -- Dzień Niepodległości) • Start: 17:00 http://www.mayday.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 nie ma bata !! mam juz 18-stke wiec JADEEEEEEEEE !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 tez bym sie jechnal ale co zrobic z juniorem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 czemu nei wroc :( btw b3ton ja wroc-tywroc wiec uderzamy ? czemu nei wroc :( btw b3ton ja wroc-tywroc wiec uderzamy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 No ja do spodka mam rzut beretem to 1 + , a 2 + to klub który sponsoruje tą całą imprezke załatwia mi VIP'a (Boze dzięki nie musze pchać się przez te setki luda :D). Żyć nie umierać :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 no ja jade na 100% a jedzie ktos z was na creamfields poland do kołobrzegu? www.creamfields.pl tez sie ciekawie zapowiada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 kolesie jada odemnie z osiedla az mnie hu......... spala ze nie mogem achhhh mam nadzieje ze kiedys se odbije :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Miejsce: Katowice, SPODEK, Korfantego 35 • Data: 10.11.2003 poniedziałek (dzień następny dniem wolnym od pracy -- Dzień Niepodległości) • Start: 17:00 O kurcze! A ja mam wtedy urodziny !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...