kravter Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) witam szybkie pytanie, opyla sie czy nie?https://redcoon.pl/komputery/monitor-lg-24gm79g-b?gclid=EAIaIQobChMIqbeCgqDX1wIVxJUbCh2cHAwrEAQYAyABEgK_QPD_BwE Edytowane 24 Listopada 2017 przez kravter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 Do szybkich fps może być ok, ale wspiera Freesync , jeżeli nie masz dobrej karty od Czerwonych ( AMD Radeon ) to lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 mam gtx970, czyli du*pa? nie ma co brac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phill76 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Najlepiej jakby się ktoś wypowiedział czy to będzie działać na blokadzie fps, ktoś kto ma taką konfigurację. U mnie mam monitor też Freesync i 75 [Hz] , dopóki miałem karty RX było ok, łącznie z synchronizacją. Teraz mam GTX i muszę działać na 60 Hz , bo jak włączę na siłę 75 [Hz] to się dzieją cuda ;p By wogóle mieć 75Hz muszę włączyć Freesync. Próbowałem ręcznie ( bez włączania Freesync w monitorze ) wymusić w sterowniku nvidii odświeżanie 75 Hz i dzieją się niestety cuda :(, więc przynajmniej u mnie nie działa poprawnie wyższa częstotliwość niż 60 Hz z kartą nvidii i monitorem Freesync. Przy takim wymuszonym ustawieniu obraz się ciął/rwał w grach- co, niby, teoretycznie jest dziwne jeżeli monitor ma 75 Hz ... Edytowane 24 Listopada 2017 przez Phill76 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2017 dobra dzieki, chyba nie ma co sobie glowy zawracac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...