Jump to content
kevros

Prośba o sprawdzenie logów

Recommended Posts

Witam, założyłem konto specjalnie by wrzucic tutaj logi. 
Problem pojawił się dzisiaj, a mianowicie komputer zaczął sam się wyłączać, nie było blue screenow czy resetu jak po odcieciu prądu czy co. Komputer po prostu się zamykał tak jakby ktoś kliknął start i zamknął system. Po czym bootowal sie kilka razy, raz sie bootowal a nei raz boot loop byl w biosie i nie chcial odpalic. Raz nawet jak bylem w drugim pokoju komputer po prostu sie uruchomił sam z siebie.

Nigdy wczesniej nie miale mtakich problemów komputer ma nie cale 2 miesiace.
i5 7600k< podkrecony do5ghz stabilnie latał do dziś, zmienilem w biosie na default i jakoś dałem rade napisać post( nowy procesor)
gtx 1060 gainward(nowe)
8gb ram corsair lpx 3000mhz tez krecony na 3k(nowe)
ssd 525gb mx300 <uzywany z ebay
zasilacz corsair cx550m< ebay
plyta z170 deluxe asus< kupiona uzywana z ebay
Windows 10 crack :D

Podrzucam teraz logi w celu sprawdzenia o co chodzi, nie wiem czy to sprzęt czy jakis wirus, aczkolwiek nic nie pobieralem ostatnio. Nic sie nie dzialo do dzisiaj.
Skanowany przez adw, avg nic nie wykrylo.


http://wklej.org/id/3303507/ < ADDITION

http://wklej.org/id/3303508/ <FRST

POMOCY

 

Addition_26-11-2017 01.54.44.txt

FRST_26-11-2017 01.54.44.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

Aktualności

Artykuły



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.