EnDurion Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Witam, mam pewien problem z kontrolerem bezprzewodowym Xbox One. Wszystkie inne urządzenia pod bt działają poprawnie, zamieszczam filmik. Wersja systemu to 1709 Home (czyli ma Anniversary update). Kontrolerowi sprawdzałem aktualizacje, dla systemu również. Skonfigurowałem pada poprzez Akcesoria Xbox i pod kablem działa normalnie, jednak przez bluetooth nie. Wcześniej próbowałem grać na Windows 7 używając bypassów i przez ten adapter bluetooth pad działał. Jak sprawić, żebym mógł sparować Windows 10 z padem? https://youtu.be/qy_MmARfepU Edytowane 26 Listopada 2017 przez EnDurion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Zależy jaka to wersja pada. Niektóre wymagają własnego adaptera dołączonego do pada. Inne działają pod zwykły BT za pomocą klasycznego adaptera do kupienia w każdnym sklepie. Zdaje się pady od Xbox One S nie wymagają własnego adaptera, ale nie dam głowy. Możliwe że masz starszy model tego pada. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnDurion Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Na opakowaniu jest opisana możliwość podłączenia przez protokół bluetooth, wymagany jest jedynie Windows 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Musi być coś nie teges z twoim adapterem. Przetestuj na laptopie z BT i W10. Ja mam jakiś za kilka złotych z Chin i działa bez zarzutu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnDurion Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Adapter technicznie rzecz biorąc potrafi obsłużyć pada, miałem tego dowód na Win7. Nie mam teraz możliwości sprawdzenia na laptopie z Win10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maker3 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2017 Wciskasz przycisk parowania? W ustawieniach system nic nie widział chyba jak chciałeś dodać nowe urządzenie. Jak podpisz pod USB, to pad może się rozparowywać. To tak na przyszłość. Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniucki6 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2017 z tego co pamietam miaem taki problem ale gdy wymienilem baterie i przelutowalem kable to wszystko zaczelo dzialac porządnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnDurion Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2017 Wymieniłem w sklepie adapter LogiLink na Asus bleutooth 4.0, elegancko działa. Widocznie kwestia kompatybilności, problem rozwiązany! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...