Druss Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Wlasnie mam problem z moim Royal`em bo nie ma sygnalu RGB na euro. No i w takim serwisie proponuja mi wymiane na sieste za doplata 200-250zl. Nie znam tej marki wogole czy to sie oplaca ?? Calowo beda takie same tylko ze tamten ma jeszcze oprocz rgb stereo NICAM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie znasz marki ?? To nie wymieniaj :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują, dlatego ja bym nie wymieniał. Dowiedz się więcej o tym sprzęcie. Wymieniasz na nowy produkt czy nie ? I jeżeli to zaprzyjaźniony Twój serwis to mógłbyś się skusić, ale koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują I to jeszcze jak :twisted: :twisted: :twisted: Wymieniasz na nowy produkt czy nie ? Podstawowe ytanie którego nie zadałem :oops: koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu Z tym sie zgadzam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rydel house Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 rozumiem ze chodzi ci o TV. bo jezeli tak to ja mam telewizor Unimor model Siesta3 i jestem z niego bardzo zadowolony. obraz jest cacy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Siesta3 Hmm cóż za nazwa :lol: Ciekawe jak bedą TV nazywać za 10 lat :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują, dlatego ja bym nie wymieniał. Dowiedz się więcej o tym sprzęcie. Wymieniasz na nowy produkt czy nie ? I jeżeli to zaprzyjaźniony Twój serwis to mógłbyś się skusić, ale koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu :!: :!: :!: No telewizor nie jest nowy, jest naprawiany i daja 6 miesiecy gwarancji, ale widzialem w ogloszeniach te telewizorki po 300-370zl wiec troszke sadze ze przycinaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie zamieniaj u kanciarzy stary ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jeżeli o mnie chodzi to ja bym po naprawie nie brał :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Siesta 3 to calkiem udany model Unimora.Pewnie ,ze posiadaja swoje mankamenty , ale nie ma Tv idealnych.Co do naprawy :ja osobiscie wolalbym Tv serwisowany niz calkiem nie tykany.W koncu te modele maja juz z 10 lat.Model nienaprawiany ma duze szanse pasc lada chwila. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Model nienaprawiany ma duze szanse pasc lada chwila. dziwne jak dla mnie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Powiem tyle.Z mojej praktyki (zreszta statystycznie tez)wynika ,ze srednia miedzy usterkami sprzetu Tv z dolnej polki to 5 lat.Reszte wydedukuj sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ciekawe czy w tym serwisie nie wsadzili czasem kinola po reaktywacji, jeśli tak to długo nie pociągnie (6 mies. wytrzyma napewno). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jak po reaktywacji :( to lepiej unikac, jesli po regeneracji 8) to tylko sie cieszyc i brac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...