Skocz do zawartości
Druss

Telewizor Siesta

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie mam problem z moim Royal`em bo nie ma sygnalu RGB na euro. No i w takim serwisie proponuja mi wymiane na sieste za doplata 200-250zl. Nie znam tej marki wogole czy to sie oplaca ?? Calowo beda takie same tylko ze tamten ma jeszcze oprocz rgb stereo NICAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują, dlatego ja bym nie wymieniał. Dowiedz się więcej o tym sprzęcie. Wymieniasz na nowy produkt czy nie ? I jeżeli to zaprzyjaźniony Twój serwis to mógłbyś się skusić, ale koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu :!: :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują

I to jeszcze jak :twisted: :twisted: :twisted:

Wymieniasz na nowy produkt czy nie ?

Podstawowe ytanie którego nie zadałem :oops:

koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu

Z tym sie zgadzam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak pewnie wiesz w serwisach często ludzi kantują, dlatego ja bym nie wymieniał. Dowiedz się więcej o tym sprzęcie. Wymieniasz na nowy produkt czy nie ? I jeżeli to zaprzyjaźniony Twój serwis to mógłbyś się skusić, ale koniecznie dowiedz się wiecej na temat tego sprzętu :!: :!: :!:

No telewizor nie jest nowy, jest naprawiany i daja 6 miesiecy gwarancji, ale widzialem w ogloszeniach te telewizorki po 300-370zl wiec troszke sadze ze przycinaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siesta 3 to calkiem udany model Unimora.Pewnie ,ze posiadaja swoje mankamenty , ale nie ma Tv idealnych.Co do naprawy :ja osobiscie wolalbym Tv serwisowany niz calkiem nie tykany.W koncu te modele maja juz z 10 lat.Model nienaprawiany ma duze szanse pasc lada chwila.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...