Cetek14 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Czy istnieją dyski ssd o pojemności 256GB + które można podłączyć do PC i smartfona jednym kablem USB? Bo kupiłbym sobie pendrive 256GB jako dysk trochę pod kopię zapasową, ale po co skoro mógłbym kupić ssd, wyjdzie taniej, ale z tego co mi wiadomo potrzeba do tego specjalnych adapterów, a zależy mi na mobilności. Edit Budżet +-450 zł (do 500 zł maksymalnie). Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Cetek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okrej Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2017 Może coś takiego? 250 też jest.https://www.purepc.pl/minirecenzje/samsung_portable_ssd_t5_500_gb_przenosny_i_elegancki_dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cetek14 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) 250 kosztuje 600 zł co wykracza poza budżet, ale znalazłem tylko w jednym sklepie. Na ten moment pendrive'y tańsze i bardziej mobilne, zakładając że nie są do kitu. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez Cetek14 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...