krzywusek Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Witam wszystkich, krótkie pytanie do znawców tematu. Mieszkam w bloku, i poszukuje routera dla łącza 80 mbit/s z tv kablowej. Obecny router TL-WR340G to już przeżytek i chciałbym go zastąpić czymś nowszym. Mogę przeznaczyć na ten cel powiedzmy 350 zł +,- Z routera korzystać będzie laptop, tv box i 2 telefony. Ktoś coś może podpowiedzieć? W sieci czytałem o asusie 1200G+ czy np o tp linku archer c7. Zdam się jednak na waszą rekomendacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor@s Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam WR1043ND podłączony do wan 180Mb/s Na wifi mam na parterze 80, na piętrze wiadomo gorzej 35. Wiec może dałby u ciebie radę. A resztę kasy przepić. Z wad - wolny transfer po usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Asus 1200G+ to dobry wybór. Połączenie trzyma dobrze, nie ma problemów z zasięgiem, czy zrywaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...