Vgeralt Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wyskakuje mi coś takiego po włączę ju folderów z mojego dysku przenosnego, zmieniłem komputer na nowy. Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2017 A nie jest czasami zaszyfrowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vgeralt Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Jak to sprawdzić ja nic nie robiłem z dyskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 Kliknij prawym na folderze, wybierz właściwości, potem zaawansowane. Na dole jest szyfruj zawartość - jak zaznaczone to szyfrowanie włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...