_Pablo_ Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2017 witam, na wstępie zaznaczę że jestem kompletnym laikiem w tematach komputerowych :( Proszę o poradę jaki najlepszy router byłby dla mnie odpowiedni. Przechodzę teraz na internet światłowodowy od jednego z lokalnych dostawców tv i internetu . Kilka danych : - szybkość 300 Mb/s : pobieranie ( dzień/noc) 300/300 ; wysyłanie: 40/80 - urządzenia do obsługi : 1 x TV po kablu, w sieci : drugi TV, 2 x laptop, 2 x telefon , konsola - mieszkanie : 55m2 ściany z pustaka ceramicznego typu MAX - inne sieci: w budynku jest tylko 6 mieszkań więc tłoku nie ma :) dostawca internetu rekomenduje router asus rt-ac1200g+ czy w cenie 250-350 zł jest to optymalna dla mnie propozycja ? Może polecacie coś lepszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trisska Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2017 Ten asus rt-ac1200g+ jest dobrym wyborem, stabilny, prosty w konfiguracji i da sobie radę na 55 metrach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Tak stabilny, że po niespełna 2 tygodniach go oddałem, bo jak się nie zresetował przez 5 godzin, to był cud. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...