millor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 1.procek sredni ma problemy powyżej 1.85v max co narazie to 2290mhz 2. Płyta jest extra ja nie wiem jak można mieć znią problemy jeszcze mam windowsa po kt333 i narazie zero zwiechów nic i gry chodzą. 3. Troiche ma oste taktowanie pamięci wczesniej mi szły na 400 a teraz na 380 nie chcą chamidła trza Twinmosy 4. a kupiłem jeszcze x dreem na low jest dobrym coolerem a na hight nie da się wytrzymać temeratura do 50stopni ten epox to chyba zawyża albo inne zaniżają 5. mam jeszcze tąsme ATA coolermaster nigdy nie kupujcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie jest giętkie i wogóle jakoś zaduże i niepewne to tyle a płyta jest the best 6. no i ten sound storm jest extra narescie fany dzwięk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 i co sie chwalisz ;-) :P:P:P:P :D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 to taka mini recenzja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 tEN JIUXB STRASZNIE SIĘ GRZEJE TEMPERATURA DO 60 STOPNI DOCHODZI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 sprawdz czy dobrze cooler załozyles :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 tąsme ATA coolermaster nigdy nie kupujcie tego <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie jest giętkie i wogóle jakoś zaduże i niepewnemam wszystkie tasmy CM, dyski jeden pod drugim i da rade jedna tasma je podpiac :) wiec nie wiem gdzie jest problem. jak za duze ? :D dla mnie za krotkie. (mowa o tasmach z metalowym oplotem :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...