goral2099 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Witam, dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem kilkunastoletniej białej/kremowej obudowy big tower. Jest w dobrym stanie jednak widać upływ czasu. Znacie jakieś sprawdzone, stare indiańskie domowe sposoby na przywrócenie plastikowi dawnego blasku nowości? Czytałem coś o Retr0bright, ale to chyba tylko na żółknięcie, a nie na brud wżarty? Czy nie kombinować za dużo i szorować szczotką polewając gęsto jakimś Cifem po prostu? Byłbym wdzięczny jeżeli podzielicie się swoimi doświadczeniami - nie chcę jej zniszczyć niechcący. :) Edytowane 20 Grudnia 2017 przez goral2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 I kolejna sprawa. Szukam przedniego panelu 5,25 lub ewentualnie 3,5" + adapter. Przydałoby się żeby były tam ze dwa USB 3.0, złącza słuchawek i mikrofonu i czytnik kart mikroSD/SD. A to wszystko w kolorze białym. Tak to sobie wymarzyłem. :) Przeorałem internet i nie znalazłem absolutnie nic. Jak coś było, to w kosmicznej cenie i nie spełniało wszystkich wymagań... nie ma nic takiego na rynku, czy ja słabo szukałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy1431 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 może troche późno ,ale dawno temu widzialem na yt poradniki jak zrobic cos takiego samemu. moze troche zabawy z tym bedzie ale zrobisz sobie tak jak chcesz :) ew mozesz kupic jakis hub na usb(wiem ze to nie to,ale jak nie ma nic innego to lepszy rydz niz nic ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 HUB to ja mam, ale nie tego szukam. Doszedłem do tego, że będę musiał zrobić sam już jakiś czas temu. :) Pomysły powoli wcielam w życie, także będzie dobrze, nawet jak gotowców kupić się nie da. Z przyjemnością uprawiam to swoje druciarstwo, bo taka zabawa to przecież sama przyjemność. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...