nexttrophy Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 Cześć, mam problem z moją kartą graficzną (gtx 1050ti) - po tym jak ją zainstalowałem nie mam dźwięku w komputerze. Poprzednio miałem gtx970 i gtx1060 - wszystko działało ok. Głośniki mam podpięte do komputera jackiem, w urządzeniach do odtwarzania ustawione jako domyślne. Sprawdzałem też głośniki w monitorze po HDMI - też nie ma dźwięku. Tak naprawdę jedyna sytuacja kiedy dźwięk się pojawił to dosłownie na sekundę kiedy podłączyłem głośnik bezprzewodowy. Reinstalacja sterowników mobo i karty graficznej nie pomaga, w uefi karta dźwiękowa ustawiona na tą z mobo. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić bo ja już wymiękam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crescendo1 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Usuń za pomocą DDU sterowniki Nvidii i zainstaluj na nowo sam sterownik graficzny+physx bez sterownika audio do hdmi. Przeinstaluj też sterowniki Realteka R2.82 Sprawdź inne wejścia np na froncie obudowy albo czy menadżer urządzeń wszystko poprawnie wykrywa, u mnie tak to wygląda Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Crescendo1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...