yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 MAM EMULA ŁĄCZE 128kbts/s nie dzielone, LOW ID (przez wew.IP) da się to zmienić?? MOD LSD!! I TRANSFER JAK NA OBRAZKU. CONFING EMULA CHYBA OK. Dzięki za ewentualną pomoc!!! Zależy mi na tym żeby mieć HIGH ID (a mam wewnętrzne IP) czy to jest wykonalne? I jak polepszyć transfer w emule [/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 high id bedziesz mial jak otworzysz sobie porty ...bylo o tym juz tyle razy ze powinienes sie wstydzic ;] btw. co to za dropzone z flashgeta ? ;]....ja tam widze jakby sie sciagalo cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Sorry albo ja nie umiem szukać albo nie wiem daj mi linki bo nie kumaty jestem i wytłumacz mi to jak to zrobić. A ten flashget to se ściąga małe pliczki bo jak jest wolne łącze (nie wykorzystane przez emule to idzzie flashget) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 masz, to powinno styknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 nic mi to nie pomogło !!:( nie jestem w stanie zmieniać coś w serwerze mam net z kablówki jest jakaś szansa żeby uzyskać HIGH ID z mojego kompa?? ale THX noose za szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 jezeli nie masz dostepu do serwa / zew IP to dupa :( moze pogadaj z adminem, zeby Ci dal jeden czy dwa porty.... innej rady nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A masz firewall wlaczonego?? jak tak to musisz wylaczyc. Mi to pomoglo. http://www.outs.pl/~siekacz/IB/index.php --->poszukaj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 weronica - roznica miedzy Wami jest taka, ze on ma wew a Ty zew IP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 no właśnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 a moze jeszcze co innego spowalnia tak prace muła??? Są jakieś program pzrzyspieszające?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 nikt mi nie pomoże :(?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 mule to p2p.....tu nigdzie nie jest powiedziane ze musisz miec duzo zalezy jakie pliki sciagasz i skad pozatym mozesz miec limit przepustowosci ustawiony na danych portach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Coś mi tu śmierdzi w tym twoim emule'u (szczególnie z tym flashgetem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 ja jak mialem LSD odpalone to tez mi sie pokazywalo takie cos.... nie przejmujcie sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Sorry albo ja nie umiem szukać albo nie wiem daj mi linki bo nie kumaty jestem i wytłumacz mi to jak to zrobić. A ten flashget to se ściąga małe pliczki bo jak jest wolne łącze (nie wykorzystane przez emule to idzzie flashget) chyba Cię nieźle pokręciło, albo nie myślisz, jak osiołek ma coś ściągać jeżeli ciągniesz flashget'em, to po pierwsze, jeżeli myślisz że odpalisz osła i będziesz mieć po 5 minutach max dl to lepiej sobie daruj osiołka i przejdź na kozła, to po drugie, daruj sobie high id, ja mam zasze low i transfery 40-65 kilo :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Sorry albo ja nie umiem szukać albo nie wiem daj mi linki bo nie kumaty jestem i wytłumacz mi to jak to zrobić. A ten flashget to se ściąga małe pliczki bo jak jest wolne łącze (nie wykorzystane przez emule to idzzie flashget) chyba Cię nieźle pokręciło, albo nie myślisz, jak osiołek ma coś ściągać jeżeli ciągniesz flashget'em, to po pierwsze, jeżeli myślisz że odpalisz osła i będziesz mieć po 5 minutach max dl to lepiej sobie daruj osiołka i przejdź na kozła, to po drugie, daruj sobie high id, ja mam zasze low i transfery 40-65 kilo :o przyczepiliście sie do flash geta u mnie jest podobnie cały czas P.S ze mną wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a mnie juz totalnie wnerwia ten eDonkey .Przed formaltem dysku miałem transfery dobre po 15 kB/s i dochodziło czasem do 50 kB/s Po formacie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a cos nie tak .wgrywam eDonkeya zaczynam scigac te same pliki z teog samego servera a tu download po 6 kB/s a upload cały czas grubo ponad 70 kB/s ,przedchwila pdał; rekord uploadu 144 kB/s.Normalnie masakra .Aha i mam sieć LAN z wew ip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 No to Songoku mamy podobną sytuację ale zmień se na emule bo edonkey to prawdziwa tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a jak wgram eMule to bede miał wszystkie pliki z eDonkeya bo juz mi sie przez 2 dni dosc scagnelo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 a jak wgram eMule to bede miał wszystkie pliki z eDonkeya bo juz mi sie przez 2 dni dosc scagnelonie wiem :( ale nie róbmy offa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 24 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2003 a co jezeli mam przekeirowanie na moje ip, zalozmy na porcie 10021 na serewrze i u mnie na 21. I co teraz? :> Jak ustawic emula zeby chodzil szybciej? (mam na mysli zeby mogl sie laczyc z wieksza iloscia userow). U mnei od rana leci Xmule (pod [brzydkie określenie na linuksa]a) no i jak narazie sciagnalem 25 mb :| srednio leci po 2 kb/s z jednego zrodelka ;|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...