Skocz do zawartości
yaro120

<<< ZRYTY EMULE COŚ TRZEBA [ciach] zrobić z transfe

Rekomendowane odpowiedzi

MAM EMULA ŁĄCZE 128kbts/s nie dzielone, LOW ID (przez wew.IP) da się to zmienić?? MOD LSD!! I TRANSFER JAK NA OBRAZKU. CONFING EMULA CHYBA OK. Dzięki za ewentualną pomoc!!! Zależy mi na tym żeby mieć HIGH ID (a mam wewnętrzne IP) czy to jest wykonalne? I jak polepszyć transfer w emule Dołączona grafika[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry albo ja nie umiem szukać albo nie wiem daj mi linki bo nie kumaty jestem i wytłumacz mi to jak to zrobić. A ten flashget to se ściąga małe pliczki bo jak jest wolne łącze (nie wykorzystane przez emule to idzzie flashget)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry albo ja nie umiem szukać albo nie wiem daj mi linki bo nie kumaty jestem i wytłumacz mi to jak to zrobić. A ten flashget to se ściąga małe pliczki bo jak jest wolne łącze (nie wykorzystane przez emule to idzzie flashget)

chyba Cię nieźle pokręciło, albo nie myślisz, jak osiołek ma coś ściągać jeżeli ciągniesz flashget'em, to po pierwsze, jeżeli myślisz że odpalisz osła i będziesz mieć po 5 minutach max dl to lepiej sobie daruj osiołka i przejdź na kozła, to po drugie, daruj sobie high id, ja mam zasze low i transfery 40-65 kilo :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba Cię nieźle pokręciło, albo nie myślisz, jak osiołek ma coś ściągać jeżeli ciągniesz flashget'em, to po pierwsze, jeżeli myślisz że odpalisz osła i będziesz mieć po 5 minutach max dl to lepiej sobie daruj osiołka i przejdź na kozła, to po drugie, daruj sobie high id, ja mam zasze low i transfery 40-65 kilo :o

przyczepiliście sie do flash geta u mnie jest podobnie cały czas

P.S ze mną wszystko ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie juz totalnie wnerwia ten eDonkey .Przed formaltem dysku miałem transfery dobre po 15 kB/s i dochodziło czasem do 50 kB/s

Po formacie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a cos nie tak .wgrywam eDonkeya zaczynam scigac te same pliki z teog samego servera a tu download po 6 kB/s a upload cały czas grubo ponad 70 kB/s ,przedchwila pdał; rekord uploadu 144 kB/s.Normalnie masakra .Aha i mam sieć LAN z wew ip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co jezeli mam przekeirowanie na moje ip, zalozmy na porcie 10021 na serewrze i u mnie na 21. I co teraz? :> Jak ustawic emula zeby chodzil szybciej? (mam na mysli zeby mogl sie laczyc z wieksza iloscia userow).

U mnei od rana leci Xmule (pod [brzydkie określenie na linuksa]a) no i jak narazie sciagnalem 25 mb :| srednio leci po 2 kb/s z jednego zrodelka ;|.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi