benko899 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Hej! Interesuje mnie jakaś dobra drukarka, bo miałem spory problem ze swoją wcześniejszą. Coś się w niej zepsuło, po naprawach w serwisie Skylab było w porządku, ale po czasie znów to samo. W tym samym serwisie powiedziano mi, że już się nie opłaca jej naprawiać, w co oczywiście wierzę. Teraz szukam czegoś, co ma tanie dusze i dobrze pracuje przy drukowaniu dokumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral2099 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zanieś ponownie do tych partaczy, którzy tak nieudolnie zajęli się twoim sprzętem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokumentów? Laser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opie89 Opublikowano 4 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2018 Musisz określić przybliżony budżet. Rozumiem że to drukarka do domu? Jeśli szukasz budżetówek to najlepiej celować w laserową Brother, bo to solidne urządzenia, a i tanie zamienniki można do nich kupić. Z tańszych: Brother HL-L2372DN, tutaj masz z tonerami, 184 zł za 3000 stron - ActiveJet, oryginał przy takiej wydajności to koszt 290 zł. Jakość wydruków na dobrym poziomie, kultura pracy również. Możliwość podłączenia do sieci oraz wydruku mobilnego, jest też automatyczny duplex. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...