ShastaMan Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 Czesc.Zrobilem test PowerSupply programem OCCT i po kilku minutach wylacza mi komputer. Jak gram w gry tez po jakims tam okresie grania wylacza mi kompa.Roznie to bywa. Tak sie zastanawiam czy moze to dlatego ze zasilacz nie potrafi utrzymac napięcia 12V i wylacza mi cala plyte glowna. Jak juz mowilem zrobilem test programem OCCT zakladka powersupply. Nagralem filmik telefonem i wycielem z niego screena z ostatniej sekundy przed wylaczeniem komputera Link do filmiku : https://youtu.be/mAJaT5W3sNQ W momencie wylączenia się komputera slychac takie kliknięcie,jakby pstryczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2018 A może tak byś zaczął od podania pełnej konfiguracji komputera. Jaka płyta, procek , pamięć, karta graficzna i zasilacz marka i model. 127'C co to tak wysoko się grzeje? Zaczał bym od sprawdzenia czy to czujnik wariuje czy coś mocno grzeje. No i najprostsza metoda sprawdzania to wymiana podzespołów. Zacząłbym od zasilacza, ale najpierw sprawdź te 127'C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...