Skocz do zawartości
yaro120

CICHY I TANI ZESTAW CHŁODZĄCY DO CELKA 1700 socket P4

Rekomendowane odpowiedzi

O ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, zaraz się zacznie. BLUE - nie wypowiadaj tego słowa (CPC) na tym forum!!!!!! A tak na marginesie to raczej nie mozliwe żebyś miał 50C przy VCore 2.05V no chyba że przy starcie kompa ;)

Mam Vcore 2.05 Athlon 2300mhz (2800+) prawie (2900+) temp. 50C tylko ze mam zamiast małego zbiorniczka 2.5 litra mam duze akwarium z 30 litrów wody i to moze przez to mam duzo niższą temp.

Narazie cpc musi mi wystarczyć. Zbieram kase na prometeia wtedy będzie jazda. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na serio po 24 godzinach (net był cały czas puszczony (tomb raider 6 sciagam) neo+ teraz zagrałem jeszcze w colina3 pół godzinkii temp. wynosi 50C. Po co miałbym kłamac. 30LITRÓW WODY TAK SZYBKO SIE NIE NAGRZEJE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobilście off-topic ale nic znajdźcie mi jakiegoś zalmana do 100zł to wam pogratuluje, a moze wiecie jak ściszyć boxowy wentyl mnimalnie obniżając wydajność. MOŻE MATY WYCIYSZAJĄCE ale czy to działa?? głównie mi zalęzy zeby był cichutki wentylek o duzej wydajność zaa małą kase, może sie to okazać lamerskie ale nie potrafie wyjąć swego colera z radiatorem z trzymającego je plastkiku (na takie zaczepy) odpinam zaczepy-lata radiator z wentylem na wszystkie strony ale wyjąć z ciach!a:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na serio po 24 godzinach (net był cały czas puszczony (tomb raider 6 sciagam) neo+ teraz zagrałem jeszcze w colina3 pół godzinkii temp. wynosi 50C. Po co miałbym kłamac. 30LITRÓW WODY TAK SZYBKO SIE NIE NAGRZEJE.

Jest na to prosta odpowiedź, przecież masz EPOX'a, a epox strasznie zaniża temp, więc ma gdzieś pewnie 58-64*C!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest na to prosta odpowiedź, przecież masz EPOX'a, a epox strasznie zaniża temp, więc ma gdzieś pewnie 58-64*C!!

Dokładnie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi