yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 TANI ŻEBY BYŁ !!! I CICHY NIE WIĘCEJ niż 25dba bez stresu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Boxowy cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jakiś zalman pasywny powinien być dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 bOXOWY TO RZECZYWIŚCIE NIE NAJGORSZY JEST ALE GŁOŚNY I MAŁO WYDAJNY A ZALMAN ZA DROGI MOZE COŚ INNEGO?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 bOXOWY TO RZECZYWIŚCIE NIE NAJGORSZY JEST ALE GŁOŚNY I MAŁO WYDAJNY A ZALMAN ZA DROGI MOZE COŚ INNEGO?? Boxowy głośny?!?!?! 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 A moze jakis nowy Zalman?? Albo zestaw CPC tez na Celerona bez problemu starczy. Ja mam od CPC i mam swojego Athlona wykręconego na 2300mhz max 50C. Vcore 2.05V. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 O ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le, zaraz się zacznie. BLUE - nie wypowiadaj tego słowa (CPC) na tym forum!!!!!! A tak na marginesie to raczej nie mozliwe żebyś miał 50C przy VCore 2.05V no chyba że przy starcie kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 O ja <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, zaraz się zacznie. BLUE - nie wypowiadaj tego słowa (CPC) na tym forum!!!!!! A tak na marginesie to raczej nie mozliwe żebyś miał 50C przy VCore 2.05V no chyba że przy starcie kompa ;) Mam Vcore 2.05 Athlon 2300mhz (2800+) prawie (2900+) temp. 50C tylko ze mam zamiast małego zbiorniczka 2.5 litra mam duze akwarium z 30 litrów wody i to moze przez to mam duzo niższą temp. Narazie cpc musi mi wystarczyć. Zbieram kase na prometeia wtedy będzie jazda. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 OK. JUZ NIC NIE POWIEM O CPC . NIE WIEDZIAŁEM ZE TU TEGO AZ TAK NIELUBIĄ.BIERZ ZALMANA!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Tu nie chodzi o temp. wody, bloczek by nie wyrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Na serio po 24 godzinach (net był cały czas puszczony (tomb raider 6 sciagam) neo+ teraz zagrałem jeszcze w colina3 pół godzinkii temp. wynosi 50C. Po co miałbym kłamac. 30LITRÓW WODY TAK SZYBKO SIE NIE NAGRZEJE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Zrobilście off-topic ale nic znajdźcie mi jakiegoś zalmana do 100zł to wam pogratuluje, a moze wiecie jak ściszyć boxowy wentyl mnimalnie obniżając wydajność. MOŻE MATY WYCIYSZAJĄCE ale czy to działa?? głównie mi zalęzy zeby był cichutki wentylek o duzej wydajność zaa małą kase, może sie to okazać lamerskie ale nie potrafie wyjąć swego colera z radiatorem z trzymającego je plastkiku (na takie zaczepy) odpinam zaczepy-lata radiator z wentylem na wszystkie strony ale wyjąć z ciach!a:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 www.4max.com.pl tam som coolery i sobie je pooglądaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 No dobra tego typu strony już zwiedziłem chodzi mi o wentyle polecone przez was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Na serio po 24 godzinach (net był cały czas puszczony (tomb raider 6 sciagam) neo+ teraz zagrałem jeszcze w colina3 pół godzinkii temp. wynosi 50C. Po co miałbym kłamac. 30LITRÓW WODY TAK SZYBKO SIE NIE NAGRZEJE. Jest na to prosta odpowiedź, przecież masz EPOX'a, a epox strasznie zaniża temp, więc ma gdzieś pewnie 58-64*C!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Na serio po 24 godzinach (net był cały czas puszczony (tomb raider 6 sciagam) neo+ teraz zagrałem jeszcze w colina3 pół godzinkii temp. wynosi 50C. Po co miałbym kłamac. 30LITRÓW WODY TAK SZYBKO SIE NIE NAGRZEJE. Jest na to prosta odpowiedź, przecież masz EPOX'a, a epox strasznie zaniża temp, więc ma gdzieś pewnie 58-64*C!! Dokładnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 ALE MI OFF TOPICA ZROBILIŚCIE :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...