PCmaster Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Tak jak w temacie. Chcę zrobić upgrade komputera w kilku etapach i na razie chciałbym zachować stary zasilacz, który ma tylko 4pinową wtyczkę zasilania CPU, ale nie mogę znaleźć informacji czy ta płyta zadziała jeśli nie podłączę wtyczki 8pin? Problem jest taki, że MSI w przeciwieństwie do innych producentów nie wspomniało o tym w instrukcji (czy musi być "8" czy może być "4" lub "8")https://www.msi.com/Motherboard/support/B350M-PRO-VDH#down-manual Ma lub miał ktoś taką płytę i mógłby coś powiedzieć? Nie nastawiam się na solidny OC, więc nie potrzebuję dokładać do lepszej płyty, zależy mi tylko na 4 slotach ram, a ta jest jedną z najtańszych, która je ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2018 Kazda płyta zaskoczy z 4 pinową wtyczką 12V . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...