michju Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Cześć szukam rozwiązania które pozwoliło by mi podpiąć urządzenie na pci do komputera bez tego portu. Miło by było aby było to poprzez USB ale jak się nie da to pod jakiekolwiek inne złącze poproszę! Szukałem na allegro ale tam ciężko się czegokolwiek doszukać jak chodzi o zwykłe pci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 Słabo szukasz : https://www.conrad.pl/p/karta-adapter-pci-express-pci-976175?&utm_source=Ceneo&utm_medium=Price_comparison&utm_campaign=976175_Ceneo&vat=true Tylko pamietaj że karta PCI bedzie wyżej , 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michju Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) o kurde cena trochę duża prawie tyle samo warta co moja karta dźwiękowa myślałem, że w 50zł się zakup takiego czegoś zamknie :/ Edytowane 6 Stycznia 2018 przez michju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2018 To sciagaj z zagranicy średnio 30$ . Wnioski sam wyciagnij. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...