ptaku666 Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Chce sobie zainstalowac service packa do XP ale płacze mi sysytem ze mam piracki klucz, jak teraz moge zmienic klucz z poziomu windows ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=187...9&highlight=sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Log in as the local Administrator Click Start > Run > and type in Regedit Browse to HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionwpaevents Double-click OOBETimer Remove the 'ca' part from the value. (Changing or deleting any of the binary values will accomplish the same effect) Click OK and close regedit Click Start > Run and type in: "%systemroot%system32oobemsoobe.exe /a" Choose the 2nd option (phone activation) Click Change Product Key (at the bottom) Enter your valid Corporate Product Key Press Update and close the window Restart your computer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Jak sprawdzić jakiego CD-KEY'a użyłem podczas instalacji Windowsa XP ? Mam oryginalny system z uczelni, ale zgubiłem serial do niego. Czy można w jakiś sposób sprawdzić jakiego klucza użyłem podczas instalacji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 WindowsXP Product Key Viewer, ucz sie szukac z google . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Everest też wyśpiewa wszystko o Windowsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...