Globus Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 Ile kosztuje karta sieciowa 3Com 3905T-CX I co o niej sądzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 nie wiem... dostalem ja z kompem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 kurde a cennikow malo w necie jest ? karta pewnie dobra ! bo to 3 com :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 25 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2002 ja mam cos podobnego bo 905C-tx i powiem ci tak.. jak mialem surecoma na realteku to nie ma roznicy oprocz tego ze 3com ma boot-rom i ze jest lepiej jakosciowo wykonana ale w praktyce to ja roznic nie zauwazylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 jeżeli potrzebujesz do domu - to lepiej (taniej) brać d-linka - (ostatnio robi naprawde dobre karty) a jeśli potrzebujesz ją do serwerka - to będzie to chyba najlepszy pomysł (lub jeden z najlepszych) Karta jest bardzo dobra, zapewnia pełną konfigurowalność, ma bardzo czysty i mocny sygnał, gryzie się tylko z dwoma modelami Lucenta (ale to modele z baaardzo górnej półki - więc raczej nikt nie będzie miał problemu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 26 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2002 ja polecam siecowki Planet lub 3com. ale do domu lpeij ta pierwsza a 3coma mam w serwerze od stalego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...