extra22 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 Witam mam problem może od początku miałem asrocka z170 pro 4 i pentium g 4560 oraz pamięć 8 gb ballistix wszystko śmigało jak należy ale ze mój szwagier chciał sobie zmodernizować komputer KUPIŁ U mnie asrocka a ja kupiłem na alle...... PRZEKLĘTEGO ASUSA maximusa viii gene na chipsecie też z170 do tego procesor Intel Pentium G4560 pamieci 8 gb ballistix 2400mhz zmontowałem wszystko chce go odpalić i lipa ekran czarny do biosu nie mogę wejść i wszystko lipa pisze do gościa co kupiłem i twierdzi ze za stara wersja biosu a ja mam tylko Intel Pentium G4560 nie mam innego procka by na nim odpalić i wgrac nowy bios i wtedy próbować na mojej płycie wyświetla się po włączeniu KOD 04 czy istnieje możliwośc bezpiecznego wgrania biosu przez wgranie go przez usb bios flashback który mam z tyłu płyty i jak to zrobić i czy faktycznie asus by nie obsłużył tego pentiuma ???? prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 Instrukcja obsługi ci pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extra22 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2018 akurat to bardziej by mi pomogło jak by ktoś napisał czy wgrywał ktoś metoda bios flashback biosa i czy to bezpieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...