RevWolt Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Witam, czy orientuje się ktoś gdzie można kupić nowe produkty mad catza? Głównie mi chodzi o RAT6+ lub 8+ (nie mylić z rat 6 i 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nie ma ich nawet na Amazonie, wiec najlepiej zapytaj ich supportu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Też szukałem, ale pewnie zaczną to sprzedawać w wakacja a to co jest teraz to by nabrać smak. Mam nadzieje że LPM i RPM nie będzie się tak psuć jak to było w starej firmie jeśli chodzi o myszki. Klawiaturę mam i spisuję się bardzo dobrze, słuchawki od madcatza też awaryjne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...