kravter Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Witam wczoraj brat kupil sobie monitor benqu zowie xl2411 po podlaczeniu go i ustawieniu 144hz pojawila sie z lewej strony cieniutka (moze na 1 pixel) kreska, nie od samej gory, od gory z 5-6 cm jest git i potem kreska zielonego koloru do samego dolu, na 60hz trzeba sie BARDZO przygladac , aby to zauwazyc, na 144hz jest to bardzo widoczne. Tylko mam pytanie, czy karta graficzna tez moze cos takiego powodowac? czy to wylacznie wina matrycy? na zalączniku dałem zdjecia do tego problemu, musialem robic z bliska bo inaczej sie zlewalo i nie bylo widac wiec nie widac calej kreski Edytowane 15 Stycznia 2018 przez kravter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotosongo Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 Podłącz do innej karty graficznej, a sie przekonasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravter Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) nie mam teraz takiej mozliwosci. Brat mowi, ze na starym monitorze tego nie widzi ale tam jest 60hz Po prostu interesuje mnie, czy jakby cos było z karta, to jest mozliwe, aby wyswietlala np tylko pol pionowego paska a nie przez caly ekran? Edytowane 15 Stycznia 2018 przez kravter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...