Skocz do zawartości
KoYoT

Komputer oraz chłodzenie wodne wg. mojego projektu <= KoY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam na www.koyot.republika.pl zrobiłem specjalnie stronę dla

zaprezentowania mojego komputera. Został on zmodyfikowany pod

wpływem rodzimych i zagranicznych serwisów internetowych.

Stronka jest na republice i ma jakieś limity, dodatkowo co jakiś czas coś

wrzucam więc proszę o wyrozumiałość.

Całą krytykę przyjmę ze stoickim spokojem, większość moich znajomych już widziała komputer. Pora żeby to zawodowcy obejrzelii i ocenili.

Modyfikacja nadal trwa więc jestem otwarty na sugestie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Zapraszam na www.koyot.republika.pl zrobiłem specjalnie stronę dla

zaprezentowania mojego komputera. Został on zmodyfikowany pod

wpływem rodzimych i zagranicznych serwisów internetowych.

Stronka jest na republice i ma jakieś limity, dodatkowo co jakiś czas coś

wrzucam więc proszę o wyrozumiałość.

Całą krytykę przyjmę ze stoickim spokojem, większość moich znajomych już widziała komputer. Pora żeby to zawodowcy obejrzelii i ocenili.

• Powiem Ci, ze niestety na tych zdjeciach gowno widac, nie ma zdjec calej budy, a zdjecia WC sa gorzej niz ubogie. Wez no sie stary postaraj najpierw i zrob porzadne fotki, a strona IMO za ciezka :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Ci, ze niestety na tych zdjeciach gowno widac, nie ma zdjec calej budy, a zdjecia WC sa gorzej niz ubogie. Wez no sie stary postaraj najpierw i zrob porzadne fotki, a strona IMO za ciezka :P

no zgodze sie z tobą na tych zdjęciach mało widać i brakuje mi zdjęcia całej budy a to co widac na tych zdjęciach to jest nawet spox...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest źle! Ważne że koleś się stara i chce Wam coś pokazać, a Wy od razu po nim :!: Ale trzeba przyznać, że trochę <font color="#FF0000">[ciach!]</font> widać :P

to ty sie zdecyduj czy jest dobrze czy ciach!owo :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest źle! Ważne że koleś się stara i chce Wam coś pokazać, a Wy od razu po nim :!: Ale trzeba przyznać, że trochę <font color="#FF0000">[ciach!]</font> widać :P

to ty sie zdecyduj czy jest dobrze czy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :roll:

No facet wez sie kurde zdecyduj. IMO malo na zdjeciach widac, a to coi widac to wiatraki 60mm z naklejkami oblaskowymi :D :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[....]

Wszystko OK, tylko ze fucktycznie malo co widac, musisz poszerzyc galerie o fotki ujmujace calosc elementow, czyli widok ogolny calej budy itp.

Inaczej ciezko sie wypowiedziec nie widzac caloksztaltu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi