KoYoT Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Witam Zapraszam na www.koyot.republika.pl zrobiłem specjalnie stronę dla zaprezentowania mojego komputera. Został on zmodyfikowany pod wpływem rodzimych i zagranicznych serwisów internetowych. Stronka jest na republice i ma jakieś limity, dodatkowo co jakiś czas coś wrzucam więc proszę o wyrozumiałość. Całą krytykę przyjmę ze stoickim spokojem, większość moich znajomych już widziała komputer. Pora żeby to zawodowcy obejrzelii i ocenili. Modyfikacja nadal trwa więc jestem otwarty na sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Bardzo mi się podobają takie prace. Możesz powiedzieć z jakich źródeł korzystałeś, żeby się tego wszystkiego nauczyć? i oczywiście koszta: ile wydałeś na to wszystko kasy ? 3Maj się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Witam Zapraszam na www.koyot.republika.pl zrobiłem specjalnie stronę dla zaprezentowania mojego komputera. Został on zmodyfikowany pod wpływem rodzimych i zagranicznych serwisów internetowych. Stronka jest na republice i ma jakieś limity, dodatkowo co jakiś czas coś wrzucam więc proszę o wyrozumiałość. Całą krytykę przyjmę ze stoickim spokojem, większość moich znajomych już widziała komputer. Pora żeby to zawodowcy obejrzelii i ocenili. Modyfikacja nadal trwa więc jestem otwarty na sugestie. Powiem Ci, ze niestety na tych zdjeciach gowno widac, nie ma zdjec calej budy, a zdjecia WC sa gorzej niz ubogie. Wez no sie stary postaraj najpierw i zrob porzadne fotki, a strona IMO za ciezka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Chłodniczka ze shroudem zajefajna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Powiem Ci, ze niestety na tych zdjeciach gowno widac, nie ma zdjec calej budy, a zdjecia WC sa gorzej niz ubogie. Wez no sie stary postaraj najpierw i zrob porzadne fotki, a strona IMO za ciezka :Pno zgodze sie z tobą na tych zdjęciach mało widać i brakuje mi zdjęcia całej budy a to co widac na tych zdjęciach to jest nawet spox... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetManek Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie jest źle! Ważne że koleś się stara i chce Wam coś pokazać, a Wy od razu po nim :!: Ale trzeba przyznać, że trochę <span style="color:red;">[ciach!]</span>o widać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie jest źle! Ważne że koleś się stara i chce Wam coś pokazać, a Wy od razu po nim :!: Ale trzeba przyznać, że trochę <font color="#FF0000">[ciach!]</font> widać :P to ty sie zdecyduj czy jest dobrze czy ciach!owo :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Nie jest źle! Ważne że koleś się stara i chce Wam coś pokazać, a Wy od razu po nim :!: Ale trzeba przyznać, że trochę <font color="#FF0000">[ciach!]</font> widać :P to ty sie zdecyduj czy jest dobrze czy <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :roll: No facet wez sie kurde zdecyduj. IMO malo na zdjeciach widac, a to coi widac to wiatraki 60mm z naklejkami oblaskowymi :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Czlowiek najpierw patrzy na zdjecia a tu doopa sa beznadziejne bo nic na nich nie ma konkretnego jak bys mogl to popraw je :) Texty to tez Kochanowski nie jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 [....] Całą krytykę przyjmę ze stoickim spokojem, większość moich znajomych już widziała komputer. Pora żeby to zawodowcy obejrzelii i ocenili. Modyfikacja nadal trwa więc jestem otwarty na sugestie. Wszystko OK, tylko ze fucktycznie malo co widac, musisz poszerzyc galerie o fotki ujmujace calosc elementow, czyli widok ogolny calej budy itp. Inaczej ciezko sie wypowiedziec nie widzac caloksztaltu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...