Gemtin1 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cześć,poszukuję hostingu www na prostą stronę internetową (4 podstrony, brak logowania i z 10 zdjęć). Ruch będzie mały, może kilkanaście wejść dziennie, ma to być raczej wizytówka niż storna.Cena wiadomo im taniej tym lepiej, kiedyś polecany był linuxpl.com ale aktualne opinie w sieci nie zachęcają. Jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja mam od lat stronę firmową na serwerze ehost.pl i jestem bardzo zadowolony. Najtańsza opcja to 42 zł netto rocznie. Mają mały limit transferu, ale dla stron bez plików do pobrania jest w pełni wystarczający. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Dzięki, przyznam szczerze że roczny limit transferu 72GB w ich ofercie trochę przeraża. Ale na pewno wezmę ich pod uwagę, z chęcią wysłucham kolejnych propozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Ja robię strony tak więc z doświadczenia: sohost.pl - 20zł/rok, po promocji -25% taniej (wychodzi z 15zł, znam kod) zero limitu transferu, direct admin, darmowy SSL hitme.pl 50zł/rok, jak wyżej plus SSH i filtr antyspamowy hekko.pl - zdarzają się promo -90% wtedy płacisz 8zł/rok, ale po roku już z 60zł wszystkie wyżej mają dosyć sprawną obsługę i nie miałem większych problemów na prostej wizytówce jak zużyjesz z giga transferu miesięcznie to będzie dużo (chyba, że strona jest kiepska i dużo waży) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Ja na potrzeby jednej strony mam hosting w blink.pl za 123 zł rocznie (15 GB, 5 baz MySQL), ale widzę, że nie mają go już w swojej ofercie. Przez te kilka lat nie miałem żadnych problemów z działaniem serwera i tylko dlatego nie myślałem o jakichś przenosinach. Edytowane 24 Stycznia 2018 przez stivo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzień dobry Panowie. Pozwolę podpiąć się pod temat. Niedawno przeniosłem swoje dwie domeny w nazwa.pl na konto firmowe i ku mojemu zdumieniu na przedłużenie serwera oraz kreator internetowy otrzymałem proformę na 1100zł! Oczywiście chcę od nich uciec i zastanawiam się gdzie? Szukam hostingu z KREATOREM STRONY w jakiejś ludzkiej cenie. Strona firmowa, ruch będzie mały. Bez sklepu internetowego. Jedno konto pocztowe wystarczy. Chcę jak najtaniej ale z kreatorem stron bez reklam. Aha w tej chwili mam do przedłużenia jedną domenę za 100zł netto. Zrobić to na nazwa czy już u nowego operatora? Trochę poczytałem i może OVH? Proszę o pomoc ponieważ muszę szybko się wynosić. Prawdopodobnie wybiorę linuxpl.com w podstawowym pakiecie 60zł/rok Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Domeny najtaniej chyba w OVH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Panowie czy dla prostej strony baru zbudowanej na google sites wybrac najprostszy i najtanszy hosting? OVH, Namecheap? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...