andr_w Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Potrzebuję zakupić dwa telewizory: 1) do sypialni 49-50" do 2000zł. Ważne żeby był cienki bo będzie wisiał na ścianie. Wystarczy full HD dodatkowo żeby miał smart TV z wifi. Ja tymczasem wybrałem Samsung UE49M5602 2) do pokoju codziennego 49" do 2500zł. Tutaj musi być 4K UHD, smart TV i wifi. Ja tymczasem wybrałem Sony KD-49XE7005 Czy te powyższe modele będą ok? Moze macie jeszcze jakieś lepsze propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Jak za tą kasę to śmiało można brać. 49' Smart TV , do tego Wifii. 3 złącza USB, słuchawkowe, optyczne. Tak więc tanim koszem idzie złożyć kino domowe. Podpiąć jakiś Soundbar lub zestaw 5.1 i do tego dysk twardy i do oglądania filmów. Nie wiem jak z kwestią gier jeśli masz zamiar na nim grać. Opinii troszke jest i raczej są przychylne. Sony wydało parę udanych modeli z niskim input-lagiem i do gier w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...