AirAd01 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cześć, Mam problem z laptopem Lenovo Z710. Kilka tygodni temu laptop sformatowałem, po formacie najpierw korzystając z windows update, a potem z Driver Booster 5 wgrałem sterowniki. Format miał na celu oczyścić z śmieci laptopa. Niestety gdy po formacie chciałbym zagrać w jakąś grę, która nie jest wybitnie wymagająca (np.CS GO) mam tam smutne 39 fpsów. Nie rozpisałem się zbytnio, ale mam nadzieję że ktoś zrozumie mój problem. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 Sprawdź czy gry się odpalają na inegrze wbudowanej w procka czy na dedykowanej karcie , ew. zainstaluj sterowniki ze strony NV , może DB coś namieszał albo czegoś nie wgrał . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2018 moja siora ma tego lapka i throttling jest widoczny, pewnie z czasem po zabrudzeniu radiatorów jeszcze bardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...