rezzien Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Witam, Posiadam monitor Samsung LC24FG73FQUXEN + GTX 1060 + Windows 10 i nie mogę ustawić 144 Hz. Próbowałem przez kabel HDMI i DisplayPort. Przez HDMI wyciągam max 120 Hz. Na DisplayPort po uruchomieniu komputera jest napisane coś w stylu - no singal / sprawdź przewód. FreeSync wyłączony w panelu NVIDIA i programie od monitora próbowałem ustawić, ale tylko 120 Hz występuje. Kupiłem przejściówkę i próbowałem przez DVI ale jest czarny obraz, prawdopodobnie monitor nie obsługuję. Na drugim monitorze BenQ '27 nie ma problemów na tym pc. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Masz max odświeżanie dla kart bez FS. 144Hz tylko na kartach AMD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezzien Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2018 11 godzin temu, Setnik napisał: Masz max odświeżanie dla kart bez FS. 144Hz tylko na kartach AMD. XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPiksel Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 144Hz uzyskasz tylko na wyjsciu DP, takze sprawdz czy port DP nie jest uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...