bastek571 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Cześć, jestem studentem Uniwersytetu Wrocławskiego piszącym aktualnie pracę magisterską na temat wizerunku firmy Intel. Aby mi się udało, potrzebuję Waszej pomocy :) Otóż muszę zebrać ankiety dotyczące właśnie wspomnianej firmy. Ankieta składa się z 10 pytań (+ oczywiście metryczka), co prawda otwartych, ale pojedyncze słowa, skojarzenia, myśli w zupełności wystarczą by odpowiedzieć na każde z nich, zapewniam zatem, że nie powinna ona zabrać dużo czasu, a Wasza pomoc będzie dla mnie nieoceniona :) Jeżeli znacie kogoś, kto także mógłby wypełnić taką ankietę, będę równie ogromnie wdzięczny za podesłanie im jej :) Raz jeszcze serdeczne podziękowania! A oto linkhttp://www.mysurveylab.com/pageTag/SurveyCampaign/cId/a5372ecd03f7ec69470c27e7c74151bb1ee4f80e6/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak na ankietę za dużo trzeba pisać :/ Zraziłem się po 3 pytaniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Ja podobnie , po 2-3 pytaniach odpuściłem , lepsza by była prosta ankieta z kilkoma opcjami do wyboru a nie taka pisana . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 wiem że forma ankiety może być niezbyt przystępna, lecz analizując aspekt komunikacji niestety musi mieć taką formę ;( niemniej dzięki wielkie za zainteresowanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek571 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 Zbieranie zakończone. Serdeczne podziękowania dla wszystkich za pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...