blood_reksio Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Przeglądając posty na forum zauważyłem że piszecie o niedokładnych odczytach temp. proca przez płytę. Chciałem sie dowiedzieć czy dotyczy to jakiś konkretnych wersji płyty czy też jest to ogólna choroba tych płyt. Jeżeli te pomiary są niedokładne to średnio ile trzeba dodać do tep. procesora ? Ja na swojej konfiguracji (w podpisie) przy 23 st. w pomieszczeniu mam w spoczynku 38-39 st. a w stresie około 46. Czy te wskazania są w miarę dokładne ?? Dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 hmmm... z 8rda(+) na ogol jest tak ze mobo zaniza temp. o jakies 5-7*C ale zdarzaly sie takze egzemplarze (m. in. reed mial takiego) ze mobo zawyzalo temp. o 4*C, ale to tak jak mowie wyjatki najpewniejszy sposob to sprawdzic czujnikiem pozdro Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 tak jak przdmówca : epox aniża temperatury o ok 7*C, czyli pokazuje ładne 40*C a na prawdę jest 0k 45-47*C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...